1buc BYEPAIN Compresie Genunchi Manșon, cel Mai bun genunchiera Suport pentru Sport, care Rulează, Jogging, Baschet, Bărbați și Femei

17.47lei

29.11lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RM17744605850262899

Pachetul include:

1buc* Compresie Genunchi Manșon

(Notă: unitate de acest articol este doar 1buc, nu avea piciorul stâng și drept diferențe, dacă vă deranjează, vă rugăm să fie precauți pentru a cumpăra.)

Despre produs:

---Material: nylon, spandex, banda de cauciuc

---Culoare: albastru/portocaliu/rosu/gri

---Marimea M:

Lungime: 32cm/12.6 inch

PÂNĂ Circumferinta: 32cm/12.6 inch

Jos Circumferinta: 27cm/10.6 inch

---Mărimea L:

Lungime: 32cm/12.6 inch

PÂNĂ Circumferinta: 35cm/13.8 inch

Jos Circumferinta: 29cm/11.4 inch

---Marimea XL

Lungime: 32cm/12.6 inch

PÂNĂ Circumferinta: 38 cm/15 inch

Jos Circumferinta: 31cm/12 țoli

Cum pentru a determina dimensionarea?

Vă rugăm să măsurați circumferința coapsei deasupra centrului de genunchi capac pentru a obține dorit de compresie si confort.Și se referă la dimensiunea diagramă.

Despre produs:

1. Rotula Tehnologie de Stabilizare - Adoptă dungi orizontale de proiectare care deține rotula în poziția corectă și stabilizează ACL, PCL, LCL, și MCL ligamente.Acesta nu numai că oferă confortabil de stabilizare a genunchiului, și absorbția de forțe dinamice, dar oferă, de asemenea, extrem de sprijin pentru comune de stabilizare, ameliorarea durerii și mai rapid de recuperare a prejudiciului.

2.Scuti de Dureri de Genunchi & a Proteja în Comun a Reduce durerea și de a recupera mai repede de la artrita, dureri articulare relief, tendinita, post-chirurgie, umflarea precum și tulpini și entorse.Conceput pentru a reduce inflamatia sau umflarea după o accidentare și a vă ajuta să recupereze de la operatie.Ideal pentru menisc lacrimă, tendinita precum și alergători și jumperi probleme la genunchi.-

3. Non-Alunecare, Design - Dublu non-alunecare de curele silicon design păstrează bretele genunchi stai pe genunchi; nu vă Faceți griji despre transpirație în timpul exercițiului pot provoca bretele de a cădea.

4.De înaltă Calitate: Realizate din superior țesute material de nailon.Vă rugăm să rețineți alt suport genunchi bretele nu asigura nivelul de suport, sunt foarte rigide, incomode, și nu va dura la fel de mult ca și a noastră.

5.Genunchi bretele alunecă peste picior și îmbrățișări genunchi zona pentru a îmbunătăți performanța în sport sau activități de zi cu zi.Sa respirabil, material elastic previne acumularea de sudoare, în timp ce oferă hi-tech, 3D genunchi protecție.Este perfect pentru bărbați, femei și mai mare la orice varsta.

Mai Multe Funcții:

---Reduce durerea cronică din jurul rotulei.

---Se asigură non-restricționată sprijinit de performanță.

---Protecția ideală pentru ACL, PCL, și rupturi de menisc.

---Minimizează comun de oscilație pentru un risc mai mic de accidentare.

---Ajută la eliminarea comun de deplasare și de disconfort.

---Reduce inflamația și umflarea asociate cu leziuni.

---Imbunatateste circulatia sangelui, Promoveaza mai repede musculare recuperare.

---Suporta pac genunchi și comune în staționare și în mișcare.

---Amelioreaza durere și rigiditate după exerciții sau perioade lungi de picioare.

RM17744605850262901

Etichete: cărbune ata, dureri de genunchi, motor tester de presiune, jogging femei armata, umăr de sprijin, ligament la genunchi, pad genunchi cu turmalina, bona jogging femei, atela, echipamente de fitness pentru acasă sală de gimnastică

Dropshipping Da
Origine NC(de Origine)
Efect Eliberarea De Durere, De Boală
Nume De Brand BYEPAIN
Material Material Compozit
Numărul De Model Compresie Genunchi Manșon

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea