Benepaw Labă De Câine Curat Duș Perie 2 In 1 Portable Silicon Moale Animale De Companie Picior De Spălare De Curățare În Mod Eficient Cupa Catelus Pisici Masaj

72.80lei

117.40lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

【2 IN 1 cu DESIGN UNIC-- Discutii cleaner poate fi folosit ca o labă de curățare ceașcă atunci când silicon peri sunt în interiorul.Și, de asemenea, poate fi folosit ca un animal de companie perie pentru baie si ingrijire când silicon peri sunt în afara.

【CURĂȚARE EFICIENTĂ】 - în Formă într-o singură bucată, lung perie poti curata orice colț al ghearelor,poate elimina murdăria de pe lăbuțele câinelui înainte de a atinge mobilier sau covoare, mai ales atunci când vine vorba de vreme ploioasă.

【UȘOR SĂ UTILIZAȚI】-- trebuie Doar să adăugați un pic de apă, a pus pet-i labele în curat cupa, muta cupa în sus și în jos sau rotiți-l pentru a curăța laba.Apoi scoateți animale de companie labe și se usucă ușor cu un prosop.

【MOALE și PUTERNIC】 Această labă de câine curat fabricate din silicon de înaltă calitate, care nu va provoca nici un disconfort pentru cainele tau.Silicon perii sunt suficient de puternice pentru a elimina rapid noroi, nisip, murdărie, gheață se topesc.

【PĂSTRA CURAT si PORTABIL】-- marimea Perfecta pentru cele mai multe de tip câini și pisici.Este ușor, cu un cârlig, du-te poate transporta cu ușurință.Bucurați-vă ies cu cainii, nu noroi labele din nou, ține-ți canapea și podea curat, nici o amprenta mai.O casă curată tot timpul.

Dimensiunea poate fi o mică diferență, datorită manuală de măsurare.

2 ÎN 1 PAW PERIE CURATA - Tt poate fi folosit nu numai ca o labă de curățare cupa, dar, de asemenea, un animal de companie perie pentru scăldat când silicon peri sunt în afara

CUM SĂ UTILIZAȚI

1. Se toarnă apă

2. Pune animalele de companie laba și de spin laba curat

Păstrați animalele de companie labe curat după el joacă în afara

Se spală picioarele / să Ia un duș

Design de cârlig pentru depozitare ușoară / cauciuc natural, non-Toxic / Moale periaj peri

Etichete: curat laba, filigran ornament, animale de companie duș pulverizator, câine de tuns de unghii, cat cupa, de spălare de câine, legăturile animale de companie, aspirator de labă de câine, animale de companie duș, barbi tricou

Numărul De Model 2002DGR038
Serviciu De Livrare Directă Da
Material Silicon
Caracteristică 2 Moale si Puternic
Caracteristică 1 Labă De Câine Curat Perie De Duș 2 În 1
Caracteristică 3 Portabil

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea