Câine de Baie Instrument de Companie Scruber și Duș Pulverizator Set de Fixare pentru animale de Companie pentru Scăldat și de Câine de Spălat O Parte Funcționare Consumabile pentru animale de Companie

60.41lei

80.52lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. O Mână, face baie timp de mai puțin stresant pentru tine si animalele de companie cu o mână acționate duș.pur și simplu îndoiți mână să apăsați butonul pentru a porni și opri fluxul de apă - baie câinele tău nu a fost niciodată mai ușoară!

2. Stil ceas Trupa a se Potrivi Toate Dimensiunile de Mână, ceas stil band este conceput pentru a ține instrumentul de siguranță în loc și se potrivesc cele mai multe proprietarii de mâini pentru a se potrivi în jurul mâinii în timpul utilizării.

3. Multifunctional, Acest all-in-one instrument vă permite să spele, perie, calm, masaj și clătiți-vă animale de companie, indiferent de dimensiunea, greutatea și lungimea parului.inițial conceput pentru utilizarea cu câini, la îndemână Acest pulverizator lucrează pe cai, porci și capre!

Etichete: cabină de duș cu duș, câinele duș pulverizator, câinele spa, de spălare de câine, aspirator de labă de câine, animale de companie duș, baie epurator, câinele duș, câinele epurator, câine

Caracteristică O mână
Material Plastic
Numărul De Model baia cainelui
Nume De Brand OLOEY
Utilizare Câinele Baie Instrument
Categorie Consumabile Pentru Animale De Companie
Tip Baie Pulverizatoare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea