Root Pentru Îndepărtarea Manuală Mașini De Plivit Trotuar Buruieni Copiere Iarba Puller Se Ridice Weeder Iarba Tragator Unelte De Gradina Pentru Terasa Curte

48.07lei

58.64lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、mai Multe Scopuri: trotuar iarba extractorul este potrivit pentru indiscreti și eliminarea armurariu, papadie, cal de iarbă, lintiță și alte comune gradina de buruieni.

2、Aplicarea pe scară Largă: trotuar iarba extractor este o aplicație ușor de folosit instrument pentru a curăța aceste crăpătură din drumurile de acces, trotuare, terase, punți, și oriunde în altă parte nu le vrei, ține casa curată și ordonată.

3、în condiții de Siguranță pentru a Utiliza: folosiți acest manual trotuar iarba extractorul pentru a elimina buruieni și de a face curte mai frumos.

4、Prindere Confortabilă: trotuar iarba tragator ține mâinile confortabil atunci când grădinărit, și plivitul devine mai ușor.

5、Face Plivitul Ușor: penis lung poate face plivitul accesibilă din mai multe direcții, astfel aerarea solului pentru gazon.

Caracteristici:

Ușor de utilizat: conectorii de plivitul atașamente sunt reglabile, vă puteți conecta cu ușurință la orice manevrat (nu mâner inclus) pe care doriți.Doar răsuciți șuruburile pentru a ajusta și repara, un mare ajutor pentru tine pentru a curăța de buruieni.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Dimensiune: 21*10*9cm/08.27*3.94*3.54 în (lungime*lățime*înălțime)

Material: plastic + fier (metal)

Lista De Ambalare:

1*Weeder Tragator

Etichete: funcția de instrument de, scaun, pânză mit saint seiya, saint seiya, chain lube, pinioane shimano, bijuterii minimaliste, neuromancer, turneu, aurul negru dantelă asieta

Material Alte
Numărul De Model Weeder Tragator

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea