Bază umbrelă Greutate Sac de Patio în aer liber Umbrela Greutate de Bază Sac Saci de Nisip pentru Terasă în aer liber, Offset, și Consola de Umbrele

71.48lei

129.99lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dimensiune: 46 x 46 x 15 cm (lungime x latime x inaltime) (dimensiunea după coasere)

Culoare: Negru

Material: Oxford pânză 900D

*1. Material durabil: este confectionat din tesatura de înaltă calitate (900D Oxford PVC de acoperire), durabil, nu se va sparge sau rupe, nu se va coroda, rezistent la apa, soare-dovada, rezistent la căldură, rezistent la îngheț, rece-rezistente, usor de curatat.

*2. Design Special: 2 baza detasabila greutăți, design ergonomic, ușor de transportat și de folosit, acesta poate fi pliat si depozitat atunci când nu este în uz.

*3. Sarcini grele preveni bascularea: Fiecare dintre aceste umbrelă în formă de saci de nisip poate stoca până la 50 de kilograme de nisip atunci când este complet umplut, prevenirea umbrela de basculare, și familia ta nu va fi rănit chiar în condiții de vânt puternic și rafale de vânt.

*4. Ușor de instalat: umbrela-greutate în formă de sac este ușor pentru a umple cu nisip și are o deschidere mare pentru a umple rapid sac, și apoi înfășurați punga în jurul valorii de orice umbrela pol.

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

1 * Greutate Sac

Etichete: scaun șezlong, nylon sac, colac pluta, brand de lux eșarfă, camo talie pack, baza fixa umbrela, albastru scaun de luat masa, depozitare umbrela, umbrela de buzunar, rășină de bază umbrelă

Material 900D Oxford Pânză
Numărul De Model JJ2025506
Tip Umbra Accesorii

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea