Câine De Companie Mestecați Jucării De Înaltă Calitate Moale Molar De Sunet De Animale De Companie Jucărie De Ros Ananas Forma De Animale De Companie Jucării

16.81lei

24.73lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Moale și Elastic: Fabricat din polar fleece și am simțit pânză, musca rezistent.Ananasul corpul este umplut cu papusa bumbac, moale și elastic, potrivit pentru întreprinderile mici și mijlocii câini să molar.

2、Jos Generator de Sunet: 2 părți sunt realizate din Oxford pânză și am simțit o cârpă, astfel încât câinele poate obține o mai bună protecție atunci când de mestecat.Cusaturi duble, deosebit de durabile.Partea de jos conține un generator de sunet pentru a instrui căței de a cânta și de a crește distractiv de a juca.

3、Alimente Ascund Guri: partea de Jos alimentare ascund guri, care face câinii să-l iubesc.

4、Nu Mai Singuratic: Câinii pot folosi simțurile și creierului de a procesa informații în pace pentru a obține alimente și de a face să se simtă împlinit, nu mai este frică de a fi singur.

5、Companie Jucărie: Elimina anxietatea, consuma excesul de energie, companie jucărie pentru câini.

Caietul de sarcini:

Nume: Ananas Animale De Companie Jucărie De Pluș

Dimensiune: 13*30cm/5.12*11.81 în

Culoare: galben

Material: polar fleece+a simțit pânză+umplut de bumbac

Greutate: aproximativ 105g

Lista De Ambalare:

1*Ananas Animale De Companie Jucărie

Etichete: câine jucărie de cauciuc, Papusa Material, mesteca câine, companion robot de companie, mi aer de companie, acceptă animale de companie inn, mesteca jucărie câine, club doll, kaws companion, vila roz

Material Alte
Jucarii Tip Mestecați Jucării
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea