Versiune globală Camera de Interior HD 1080P C20 APLICAȚIE de Securitate WiFi Viziune de Noapte Camera de Supraveghere Baby Monitor H. 265 de Detectare de Sunet

145.02lei

467.85lei

-69 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici De Bază

360 Panorama am Îmbunătățită Viziune de Noapte l Detectează Sunete am Timp Real ow-un Fel de Apel l HD 1080P l Omului de Detectare și de Urmărire

360 Panoramic-Vizualiza Oricând,Oriunde

Dual-motor pan/tilt suporta rotație liberă în toate direcțiile-în sus,în jos ,la stânga și la dreapta-cu un 360 unghi de vizualizare orizontal și 1 105 unghi de vizualizare vertical.

Codare H. 265

Mai rapid,mai Lin cu AI avansat tech,C20 va observa imediat care vine și pleacă,Doar un singur robinet simplu să urez bun venit oaspeților sau de a avertiza un vizitator nedorit.

Detectarea sunetului cu o Alarmă Activă

Atunci când există o sunete ciudate(ca crashing,de rupere,sau un copil care plânge),camera va focaliza pe ea și trimite video de la telefonul mobil pentru a asigura siguranța copilului dumneavoastră.

Inversat Altitudine Pentru O Mai Bună Vizibilitate

Cu un kit de montare pe perete și un buton-in baza noastra camer oferă acces ușor și o mai largă perspectivă de sus.Ecranul se rotește cu 180 de pentru a putea vizualiza în mod normal atunci când se utilizează inversat funcție de altitudine.

Real-Timp De Două-Mod

Doar un singur robinet simplu atunci când ești departe de casă și doriți să discutați cu cei dragi sau animale de companie,camera noastră oferă două-mod de asteptare -trebuie Doar să apăsați butonul de pe lmilab-APP Acasă.

Imilab Acasă Ecran APP

Cantitatea de pixeli de 1080P este de 2,25 ori MAI mult decât cantitatea de 720P, aceasta înseamnă că puteți să vizualizați casa ta, în mod clar tot timpul.

Echipat cu 4-Bec 850lm Infraroșu și F2.1 Diafragma, chiar și atunci când imaginea este comutat automat la Alb-Negru din cauza extrem de scăzute de lumină, imaginea poate fi încă mai luminoasă și mai detaliate în comparație cu alte tipice camere.

Avansate de codare video H. 265 este mult mai eficient și de stocare de economisire, realizează mai puțin de stocare utilizat și mai rapid de streaming video.

Camera este pre-instalat cu rotația de bază și pot fi plasate pe o masă, fereastră, de tavan sau de perete.Inversat instalarea este posibilă cu un minor camera stabilind schimbarea.

Spec

Model : C20 (CMSXJ36A) Culoare: Alb Dimensiune : 112*76*76mm Pachetul Dimensiune: 160*90*90 mm Greutate: 211g Putere de Intrare: 5V-2A Hidraulic: WiFi 2.4 GHz Diafragma: F2.1 Rezolutie: 1080P Focus: 3.71 mm Unghi: 105 Viziune de noapte: 4*LED-uri infrarosu 850nm Distanta: 10M Voce: Bi-direcție Depozitare: Cloud,Micro SD ( Max 64GB )

Ce e in Cutie

1) C20 Camera (1080P) 2) Cablu (2M) 3) Adaptor (5V-2A) 4) Instalarea Pack 5) Manual De Utilizare

FAQ

1.Cum de a lega aparatul la rețea

Camera este conectată prin scanarea codului QR de la partea de jos a camerei 1. Camera foto este alimentat; 2. Descărcați Xiaobai Zhijia aplicație de pe telefonul mobil → cont de login; 3. Faceți clic pe "+" în colțul din dreapta sus al Xiaobai Zhijia app → manual de căutare și adăugați sau selectați "Y2" icoana de Xiaobai platforma; urmați ghidul pași, selectați router si WiFi, intrare WiFi parola, faceți clic pe următorul → așteptați aproximativ 1-2 minute → [în acest moment, indicatorul luminos se aprinde în albastru și este echipat cu un prompt vocal], conexiunea este de succes, și [indicatorul luminos se aprinde în albastru și întotdeauna pe] rețeaua de distribuție este de succes, faceți Clic pe "finish" în Xiaobai Zhijia app interfață. 5. Găsi nou aparat de fotografiat conectat în lista de dispozitive de pe pagina de start a Xiaobai Zhijia app → Click pentru a vizualiza ecranul de monitorizare

2. Cum de a schimba camera de rețea?

Muta aparat de fotografiat lentilă în sus până când veți vedea gaura de resetare sub slot pentru card de memorie și apăsați timp de 3-5 secunde. *Notă: maxim barieră gratuit distanța dintre cameră și router-ul nu trebuie să depășească 10 metri (în funcție de situație)

3. Dacă lumina galbenă a camerei este întotdeauna pe / nu poate fi actualizat?

1)Contact [email protected] Cere pentru pachetul de software pentru upgrade-ul firmware-ului aparatului foto; 2)Conectați cartela de memorie cu calculatorul prin intermediul cititorului de card; 3)Descărcați pachetul software de pe computer, faceți upgrade la firmware-ul aparatului foto, și de a începe să descărcați pachetul software; 4)După ce pachetul este descărcat, selectați "dezarhivati folderul curent".Intra pe dosar și a stabilit TF_ de recuperare.img fișierul este direct copiate în directorul rădăcină al cartelei de memorie; 5)atunci Când aparatul foto este oprit, muta aparat de fotografiat lentilă în sus până când veți vedea că slot pentru card de memorie este introdus în cardul de memorie → aparatul foto este pornit.În acest moment, camera schimbări de stare a "galben lumina este mereu pe", și așteptați aproximativ 3 minute; atunci când camera schimbări de stare a "galben intermitent", însoțită de "așteptare pentru conexiunea" prompt ton, se indică faptul că cardul de memorie este actualizat cu succes. *Notă: vă rugăm să utilizați cartela de memorie cu dimensiunea de 32g și mai jos, și cardul de memorie cu dimensiunea de mai sus 64g ar trebui să fie formatate ca FAT32.

4. De ce cardul de memorie nu funcționează încă în mod normal după instalarea acesta?

Dacă există un istoric video pe cardul de memorie, etichete de culoare va apărea pe cronologie.Trageți cronologie a marcat parte pentru a viziona.Dacă nu puteți viziona, vă rugăm să verificați după cum urmează: Vă rugăm să asigurați-vă că cardul de memorie nu are nici o problemă și pot fi utilizate în mod normal; Vă rugăm să asigurați-vă că capacitatea cardului de memorie este normal; Dacă se confirmă faptul că nu există nici o problemă de mai sus, puteți încerca pentru a formata cardul de memorie.În plus față de calculator format, puteți, de asemenea, faceți clic pe Setări > card de memorie de stare > formatați cartela de memorie în colțul din dreapta sus a camerei de vizualizare pagină pentru a formata cardul de memorie.După formatare, video de pe cardul de memorie vor fi șterse.

Etichete: nvr dahua, tptek camera ptz, ds camera, camera imilab, IMILAB, camera wifi, camera xiaovv, telefon android aparat de fotografiat extern, baby monitor monitoare, sârmă circuit breaker

Senzor De Brand Sony
Alarma De Acțiune telefon de Alarmă
Viziune De Noapte Infraroșu viziune de noapte
De Alimentare(V) 220V
Rezoluție 1080P
Tip Camera IP
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 115mm*78mm*78mm
Lentila (mm) 3.6 mm
Sprijinit De Sisteme Mobile ios
Stocare, slot pentru card Micro sd card de 8/16/32/64Gb (nu include)
Depozitare NICI unul
Garanție 1 An
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
App imilab APP
Suport De Perete Partea
Alimentare Normal
Nume De Brand IMILAB
culoare Alb
Conectivitate IP/de Rețea fără Fir
Megapixeli 2MP
Certificare CE
Tehnologia Infraroșu
Unghi De Vizualizare 110°
Consum De Energie(W) 5V/2A
Ieșire Audio NICI unul
Versiune Cea mai recentă versiune globală
Numele Camera IP
Stil BoxCamera
IR Distanta(m) 8m
Iluminare Minimă(Lux) 0.01 Lux
TF Card NICI unul
Senzor CMOS
Instalare Plafon
Caracteristică De Detectare A Mișcării
Numărul De Model CMSXJ16A
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Origine NC(de Origine)
Format De Compresie Video H. 265
Sisteme De Operare Acceptate No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea