4.3 Inch Oglinda Retrovizoare Dvr Auto Camera Hd 1080P Masina Oglindă Video Recorder cu Camera retrovizoare Auto Oglinda Ecran Dash Camera

58.26lei

76.64lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Importate șase-strat full-lentilă de sticlă limita pasionat de înaltă definiție rata lens, smart focus de înmatriculare, ceea ce face de înmatriculare mai proeminent, conturul este mai clară.

170° mare cu unghi larg și de câmp larg de vedere.

Avansate de detectare a mișcării funcția de înregistrare, dacă cineva intră în ecran de monitorizare, acesta va porni automat înregistrarea.Nu este nevoie să apăsați niciun buton, nici un detaliu nu va fi lăsat să plece.Este un cadru intim asistent pentru furt, și poate salva spațiu de stocare și putere pentru tine.

Coliziune de urgență automată a salva, vehiculul poate detecta automat forta de coliziune după coliziune sau frânare de urgență apare, pentru ca fișierul video să fie capturat este blocat automat, nu sunt reciclate, iar videoclipul este salvat fișierul bine.Ca dovezi rezonabile.

Bucla de înregistrare, puteți seta segment pentru a salva video, salva în mod automat noul videoclip de acoperire vechi, video atunci când cardul de memorie este plin, astfel încât bucla poate fi setat la infinit, segmentul de timp poate fi setat în mod direct, sau bucla funcția poate fi dezactivată.

Descriere:

1080P la definiție înaltă calitate a imaginii, care arată performanțele sale superioare.

Caietul de sarcini:

Fotografiere unghi: 170°

De pixeli: 12 milioane

Capacitatea de stocare a datelor: până la 32G

De stocare a datelor data: bucla de înregistrare

De transmisie de date interfata: USB

Rata de transmisie: 30 FPS

Dimensiune: 4.3 inch

Pachetul Inclus:

un set de Conducere recorder

Etichete: vedere din spate aparat de fotografiat hd dvd, cam dash, DVR, camera auto retrovizoare, camera auto record, masina pentru autocolant, dashcam dual gps, camera dvr auto, koleos bord masina aparat de fotografiat, oglinda de perete

Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand LESHP

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea