Reolink Argus Eco Camera IP Wireless de Exterior Cam de Securitate 1080p Reîncărcabilă Baterie Camera de Supraveghere cu PIR

247.76lei

495.48lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Notă: Comenzile din de, UK depozit poate obține o factură cu TVA.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de ea.

A aplicat la mai multe ocazii

100% Cablu-Gratuit, Puneți-L Oriunde Liber Nici o rețea sau cablu de alimentare, nu de foraj și nu desfacere necesare.Bazat pe 2.4 GHz wi-fi și funcționează independent.Puteți plasa oriunde!

Bucurați-vă de o mai bună calitate a imaginii

Vedea totul în detalii cu adevărat 1080p Full HD.Obține mai clară și mai clare imagini/video decât 720p camere.Va veti bucura de bettery calitate a imaginii cu acest acumulator aparat foto Cu excepționale 10m viziune de noapte, puteți vedea în mod clar chiar și în întuneric.De zi sau de noapte, în aer liber sau în interior, Reolink Argus Eco nu se va opri te protejează.De asemenea, puteți verifica dacă copilul dumneavoastră are un vis dulce pe timp de noapte pe telefoanele mobile.

Super lungi de așteptare

Baterie reîncărcabilă, sau Panou Solar Alimentat(Nu sunt INCLUSE) Reolink Argus Eco vine cu o baterie reîncărcabilă, care vă permite să încărcați direct prin intermediul unui adaptor de alimentare 5V.Sau conectați camera la Reolink Panou Solar și va fi non-stop putere toată ziua și toată noaptea.De lungă durată puterea pe încărcare-economisește bani.

Senzorul de Mișcare PIR

Dispunând de 100° unghi de vizualizare pe diagonală și extrem de sensibil 100° orizontal PIR de detectare unghi, surprinde toate mișcările omului cu aproape nici alarme false.Primi instant app notificări împinge, e-mail alerte și alarme sonore atunci când evenimente de mișcare sunt detectate.Și, în același timp, sirena sau personalizate de alertă voce va suna automat.

Salvați toate mișcările în card SD sau Cloud

1. Cardul SD va înregistra atunci când detectarea mișcării este declanșat.Camera se va trezi într-0.8 s după detectarea mișcării este declanșat.Atunci când cardul SD este plin, se va automat acoperi video mai vechi. 2. Reolink Cloud funcționează numai cu Reolink Merge, Argus 2, Argus Pro, Argus Eco, Argus PT, E1, E1 Pro și E1 zoom în Statele Unite ale americii, Canada, Noua Zeelandă, Australia, Qatar, emiratele arabe unite, Malaezia, Thailanda, Vietnam, Israel, Coreea de Sud, Indonezia.Mai multe locuri și a produselor vor fi suportate în viitorul apropiat.

Vizualizare de la distanță, Oricând, de Oriunde

Indiferent unde vă aflați, puteți accesa de la distanță camera foto pentru a vedea live streaming și rămâne conectat.Vezi de la distanță aparatul foto prin intermediul: gratuit Reolink Aplicație de pe dispozitivul mobil, gratuit Reolink Client de pe computer, browser web (IE, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari, Firefox, etc.).

Two-Way Audio, Auzi și Vorbi din nou, prin intermediul Smartphone-uri

Auzi ce se întâmplă în interiorul/în afara casa ta și vorbesc înapoi doar cu o atingere!Cu built-in microfon si difuzor, puteți comunica cu cei bătrâni, copii, babysitter, animale de companie, etc., și avertizeze verbal orice neinvitat, chiar și atunci când ești la mii de kilometri distanță.

Nu ratați nici o notificare de important

Primi instant app notificări împinge, e-mail alerte și alarme sonore atunci când evenimente de mișcare sunt detectate.Și, în același timp, sirena sau personalizate de alertă voce va suna automat.

Funcționează cu Google asistenta

Nu poate fi mai ușor de a controla un aparat foto de securitate, care funcționează cu Google Asistent.Doar spune "Hei Google, arată-mi curte" și veți vedea feed-ul live de la camera de pe Google Cuib Hub sau Chromecast-ului Tv.

Rezistent la intemperii Design Carcasă pentru Utilizare în Exterior

Un design rezistent la intemperii oferă aproape nici limitată de plasament!Puteți plasa Reolink Argus Eco wire-gratuit camera de securitate pe un raft sau alte suprafețe plane, în camera copilului, animale de companie, cameră de garaj, pe un copac, etc., sau monta camera pe perete, în interiorul sau în afara.

Ce e in pachet?

Etichete: eco, protecție de securitate aparat de fotografiat, camera de secur, nvr dahua, camera reolink, reo link, camera supraveghea, Reolink, reolink merge pt, oitdoor camera wifi

Iluminare Minimă(Lux) 0
Rețea P2P și Codul QR
Tip Camera IP
De Detectare A Mișcării PIR, Unghi de Detecție
De Alimentare(V) 3.6 V
Lentila (mm) 3.6 mm
Stocare Video Până la 64GB
Rezoluție 1920*1080(2.0 Megapixeli)
Ieșire Audio App. și Reolink Client
TF Card NICI unul
Format De Compresie Video H. 264
Megapixeli 2MP
Certificare CE
Alarma De Acțiune Locale De Alarmă
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 71 x 186 mm
Sisteme De Operare Acceptate Mac OS
Instalare Partea
Senzor De Brand SmartSens
IR Distanta(m) 10M
Depozitare 64G
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Unghi De Vizualizare Orizontale
Stil Camera Bullet
Consum De Energie(W) 2.5 W
Numărul De Model Reolink Argus Eco
Calitate Rezistent La Intemperii IP65
culoare Alb
Conectivitate Wifi
WIFI Standard 802.11 b/g/n, wi-fi 2.4 GHz
Tehnologia Infraroșu
App Telefon. Telefon Android, iPhone
Senzor CMOS
Unghi De Vizualizare 100°
Sprijinit De Sisteme Mobile Android
Audio Două-mod de a Vorbi. Customerized Înregistrare Audio
Compresie Video H. 264
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
Viziune De Noapte Negru & Alb
Alimentare Built-in baterie Reîncărcabilă (Nu pot fi eliminate)
Suport De Perete Partea
Nume De Brand Reolink
Caracteristici Speciale Impermeabil / Rezistent La Intemperii
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea