De Mare Capacitate Piscină Sac De Depozitare Cârlig Pliabil Sac De Plasă De Fotbal, Baschet Sac De Depozitare Acasă Dezordine Depozitare Sac Net

60.91lei

72.51lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、capacitate Mare: mare agățat de plasă sac de depozitare deține mingi de sport, piscina gonflabile jucării, jucării moi și accesorii în aer liber pentru a curăța dezordine în jurul valorii de curte sau casa.

2、Ușor să instalați și demontați: bretele REGLABILE și cârlige integrate dea puterea și flexibilitatea de a atârna de garduri, porti, și cele mai multe piscine deasupra solului.Snap-catarame permite detasarea rapida.

3、Ușor de curățat: sac de depozitare în sine și obiectele din geanta poate fi spray-curățate cu apă și se usucă rapid.

4、Pliabil pentru depozitare: SPAȚIOASE volume, fără a lua sol spațiu!Mare pentru obiecte voluminoase!atunci când nu-l folosesc, doar scoate-l si plia pentru depozitare.

5. Anti-drop: design UNIC reduce căderea și permite un acces mai ușor la elementele de la partea de jos, cu deschidere elastică, care păstrează elementele de la care se încadrează afară.

Descriere:

Material:Poliester

Lista:

1*Sac De Depozitare

Etichete: piscină baschet băieți, net jucărie, fluyd piscină sac, tricou yin yang, sutienul se spală, birou storag, baschet pentru, ușa de bijuterii, mingea de baschet, coș de metal

Utilizarea Cheltuieli diverse
Produs Laptele Matern Sac De Depozitare
Numărul De Model Acasă Capacitate Mare Dezordine Plasă Sac De Depozitare
model Plat Tip
Aplicabile Spațiu În Spatele Ușilor/Pe Pereti
Material Poliester
Caracteristică Pliere
Clasificarea Vid Comprimat Sac
Caietul de sarcini Other
Forma Haine Agățat Tip/Agățat De Tip
Capacitate Alte
Grosime Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea