Pomul de crăciun Sac de Depozitare-21x14x6.5 Inch Crăciun Pom De Crăciun Articole Sac Sac Organizator Dulap Хранение Вещей

11.73lei

19.53lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pomul de crăciun Sac de Depozitare-21x14x6.5 inch crăciun Pom de Crăciun Articole Sac

Descriere Produs:

Durabil pom de Crăciun pungi de depozitare a face mai ușor pentru a muta și de a stoca mari și completă copaci.O buna fermoar dublu se execută pe întreaga lungime de sac.Acesta este fabricat din lacrimă puternic rezistent la Oxford pânză și PVC.Ea are o structură densă din poliester și este la fel de puternic ca o pânză impermeabilă.

Deschidere mare, ușor pentru a stoca copaci.Este ușor de transportat atunci când sunt complet încărcate, umiditate-dovada, și poate stoca și proteja pomul de Crăciun de la lumina soarelui.

T, fără îndoială, de calitate și durabilitate a preveni membrelor de la piercing-ul în jos sau părți din sac.Material de bandă este cusute pe ambele părți și este suficient de puternic.

Există suficient spațiu pentru a adăuga chiar și copac fuste si topuri, suficient pentru a umple alte lucruri fără strivire.

Capacitate mare-21L x 14W x 6,5 H", suficient pentru a ține un pom de Crăciun artificial, foarte practic.

Produse includ:

1x sac de Depozitare

Etichete: mici storge, casa de la țară articole, pvc elemente de stocare, storge cutie, moderne elemente de stocare, transparent elemente de stocare, multe elemente de origine, mare pom de crăciun cutie de depozitare, rezistent la apa pom de crăciun de stocare, cumpara crăciun cutie de depozitare

Home Organizare Depozitare Sac De Depozitare
Numărul De Model 1
Forma Pătrat
Aplicabile Spațiu În Spatele Ușilor/Pe Pereti
Caracteristică Aprovizionat
Home Supplies Curățenie & Organizare
model Trei-dimensional Tip
Utilizarea Cheltuieli diverse
De uz casnic Saci De Box
Cutii De Depozitare Organizarea de origine
Origine NC(de Origine)
Material Oxford
Depozitare viata sanatoasa

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea