Multifunctional Costum Sac de Depozitare rezistent la apa Praf de Îmbrăcăminte Sac Portabil Costum de Acoperire Sac de Depozitare de Afaceri Geantă de Călătorie #4O

151.30lei

196.47lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、materiale de Înaltă calitate: de înaltă calitate, cu fermoar, anti-uzura material rezistent la apă și la aspectul, cea mai buna alegere pentru a se potrivi dvs. sac de depozitare.

2、Versatil: special concepute pentru a păstra haine, haine curate, ordonat, fără riduri!Interne dublu cataramă fixează tinutele tale în loc, asigurându-se că nu rid atunci când călătoresc, și am adăugat un buzunar exterior, care îl face ușor pentru a se potrivi dvs. de telefon și documente.

3、Moda: design Elegant vă asigură un elegant excursie!Ea are, de asemenea, un reglabil și curea de umăr detașabilă, care poate fi atașat la portbagaj.

4、Cadouri: aspect elegant, materiale de calitate, funcții practice, este cea mai buna alegere pentru familia ta, de conducere, de prieteni și de familie.

5、garantat 100% de calitate: Dacă aveți orice probleme cu acest produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom fi bucuroși să vă servească 24 de ore pe zi.

Caracteristici:

1.1680 D Oxford pânză material, rezistent la apă și durabil, ușor de curățat.

2. Cea mai buna alegere pentru călătorii de afaceri și oferirea de cadouri.

3. Stoca până la trei costume sau rochii și se lasă suficient spațiu pentru curele, pantofi, cravate și articole de toaletă.Am adăugat chiar și un buzunar exterior pentru acces ușor la produse electronice sau documente de călătorie.

Descriere:

Material: 1680D Oxford pânză

Caietul de sarcini (aprox.): lungime, lățime și înălțime: 55*50*10cm/21.65*19.69*3.94 în

Greutate: aproximativ 1200g

Nume: costum sac de depozitare

Lista:

1*sac de depozitare

Etichete: eco, geantă de călătorie, sac de îmbrăcăminte de sex feminin, geantă de umăr, aur geanta gucci, afaceri mici provizii de ambalare, ușa slide, accesoriu de călătorie, geanta, sac de înot

Caracteristică Eco-Friendly
model Trei-dimensional Tip
Grosime Alte
Capacitate Alte
Utilizarea Îmbrăcăminte
Numărul De Model Afaceri sac de depozitare
Produs Alte
Forma Pătrat
Origine NC(de Origine)
Material Poliester
Tip Saci De Depozitare
Aplicabile Spațiu În Spatele Ușilor/Pe Pereti
Caietul de sarcini Other

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea