Patru piese de Lumânare Instrument Set Lumânare Accesorii din Oțel Inoxidabil Fitilul Lumânării Foarfeca Carlig Stingător Tava cu Cutie de Cadou

106.70lei

152.45lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dimensiunea Diagramă

Toate dimensiunile de mai jos sunt măsurate manual, care poate avea mici abateri.Apreciat pentru conștientizare și înțelegere în avans.

Cutie de ambalaj(cutie de cadou): 24 x 10.5 x 3 cm, 105.5 g Wick Foarfeca: 18 x 6 cm, 80g Cârlig: 20 x 1.7 cm, 16.5 g Stingător: 19 x 2.4 cm, 68g Tava: 23 x 9.5 cm, 130g Fiecare produs include aceste 4 piese de lumânare instrumente.Din cauza diferitelor loturi de fabrica, poate exista o ușoară diferență de litere de tipar pe cutii de cadouri.Mai devreme cutii au fost cu "3PCS ÎN CUTIE", acestea sunt cele fără.

Afișare Produs

- Fabricat din inox 100%.Greutate brută este de aprox. 0.62 kg pentru fiecare set. - Nici un decor suplimentar sau un model pe instrumente, ceea ce face setul de instrument simplu și elegant. - Fiecare produs include cutie de cadou așa cum se arată în imagine.MARE ANUNȚ: 1. Lumânări în această listă de produse sunt numai pentru afișare.Produsul nostru nu include NICI o lumânare în interior.Din cauza logisticii limitare, magazinul nostru nu sunt furnizarea de lumânări sau alte mărfuri Inflamabile acum. 2. Unele instrumente pot fi foarte puține ulei de lubrifiere pe ele(mai ales foarfeca), vă rugăm să nu fi panică atunci când deschideți cutia.Puteți să vă păstrați ulei pe foarfeca, sau de a folosi o cârpă moale pentru a șterge înainte de utilizare.

Mai Multe Culori Disponibile

1. De aur 2. Mat negru 3. Rose-gold 4. De argint din diferite monitoare de calculatoare, poate exista o ușoară diferență de percepția culorilor.Apreciat pentru conștientizare și înțelegere în avans.

Metoda de Plata

Card de Credit/Debit, QIWI, WebMoney, Yandex.Bani, SMS(Rusia), Ebanx, PPRO, Mercado Pago, PayPal, Doku, Mpesa, Klarna, Plata în Numerar, Transfer bancar/Transfer Bancar/TT, Western Union, COD(Arabia Saudită) Pentru detalii despre plata, va rugam sa apasati pe imaginea de mai jos.

Ambalare și Livrare

1. În general, suntem folosind metoda de livrare ai ales-o.Cu toate acestea, în scopul de a atenua riscurile din transportul maritim internațional, uneori, s-ar putea modifica sau upgrade de metoda de livrare pe baza noastre de logistică experiență de ciclul de livrare.Înțelegerea dvs. este apreciat. 2. Pentru produse fragile livrate direct din China, noastră logistică ambalajul exterior va fi EPE și/sau cutie de carton și/sau din material plastic rezistent la livrare sac prezentate mai jos.Pentru non-fragil bunuri livrate direct din China, ambalajul exterior va fi din material plastic rezistent la livrare sac prezentate mai jos. 3. Noastre procesul de livrare este de 1) Re-inspecție(inclusiv accesorii, power-on test); 2) de Cântărire înainte de ambalaje; 3) de Ambalare; 4) Colet greutate după ambalare; 5) Print și stick-livrarea facturilor; 6) Transferul de logistică; Pentru orice necesare clarificări suplimentare, procesul de ambalare în magazinul nostru au fost înregistrate de camera de supraveghere cu unmodifiable setările de timp de la sfârșitul lunii octombrie, în 2020. 4. Comenzile vor fi prelucrate într-o secvență de plată. 5. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa ta. 6. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de sărbători.Dacă nu primiți transport în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați cât mai repede. 7. Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe, TVA, Taxele de Brokeraj, Datorie, sau Taxe vamale și Impozite.

Etichete: candelabro petrecere, lumanare pentru borcan, lumânare sticlă suport lumanare, d titularului, mobilier dormitor, decor tava, cutii de scule, Borcan, Masina instrumentul de reparare, bărbați cadouri cutie

Stil Simplu, Modern, Elegant
Aplicabile Scenarii/Locatii Pot fi aplicate cu toate tipurile de lumânări
Origine NC(de Origine)
culoare Auriu, Negru, Rose de aur, Argint
Fragilitatea transport Da (cutie de cadou poate fi deformat, deși bine ambalate.)
Principalele ambarcațiuni proces Galvanizare
Material Din Oțel Inoxidabil

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea