Noi Reglabil Foc Înălțime Ceara Mai Cald Încălzire Se Topește Ceara Se Lipeste Margele De Topire Adeziv Cuptor Instrument Aragaz Oala Pentru Ceara De Sigiliu De Timbru

43.61lei

66.07lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Mare capacitate: bol cu diametrul de aproximativ 9,6 cm/3.78 în castron adâncime de aproximativ 2,5 cm/0,98 in, poate topi Mang ceară în cantități mari, scurta timpul de așteptare, face mai multe garnituri de ceară.

2、Reglabil: sfeșnicul poate fi ajustat în mod liber, invers acelor de ceasornic și sensul acelor de ceasornic.Nu vă faceți griji cu privire la problema pe care ceara nu se va topi prea departe de foc.

3、Ușor de utilizat: Loc unele garnituri de ceară într-un oțel inoxidabil creuzet, apoi reglați distanța dintre lumânare și oțel inoxidabil creuzet, apoi se încălzește cu o lumânare.

4、Ușor de curățat: Dacă utilizați aceeași culoare cu ceara, diferite culori de ceară, nu este nevoie pentru a curăța, doar ștergeți ceara reziduale în lingură, atunci când ceara este încălzit în lichid, utilizați hârtie pentru a pune în oală.Fiți atenți atunci când căldura este rezistent.

5、Multi-scop: ceară de sigilat încălzitoare și linguri din oțel inoxidabil, rezistent și poate fi folosit pentru a încălzi topit lac, ceară, produse alimentare de căldură, tămâie, etc.

Informati-va pe:

Material: otel Inoxidabil

Dimensiune: 10*9.6 cm/3.94*3.78 în

Greutate produs: despre 260g

Ambalare: cutie de carton

Lista:

1*ceara de sigilat încălzire

1*ceara de etanșare lingura

1*lumânare albă

Măsuri de precauție:

1. Din cauza manual de măsurători, diferite metode de măsurare și instrumente poate avea mici abateri dimensionale.

2. Din cauza diferenței între fotografie lumina, unghiul și de afișare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Etichete: gaze vapor, stick de foc, lumânare ceai cald, anti porumbei, topi de sticlă oală, umidificator wick, rășină cu aracet, oală de clei, foc de timbru, fusion lipici topi oală

Material BAMBUS
Nume De Brand AIHOME

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea