DIY Lumânare Face Set, 550Ml Oală de Turnare cu Scara+100buc Lumânare de Fitil+20buc Lemn Natural Lumânare de Fitil cu Metalului+100buc

65.86lei

89.03lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

LUMÂNARE FACE TURNAREA OALĂ: 550ml 304 din oțel inoxidabil, puternic rezistenta la rugina, la temperaturi ridicate și rezistență la coroziune.Aceasta îndeplinește, de asemenea, standard de calitate alimentară, astfel încât acesta poate fi utilizat de fierbere de cafea, perfect pentru topire unt, brânză, caramel, ciocolata, bomboane, lumânări de ceară, săpun, produse cosmetice etc.

FITILUL LUMÂNĂRII AUTOCOLANTE: Rotund autocolante puncte în culoarea albă, dublu spumă fețe și adeziv făcute, măsurile de 0.75 inch în diametru, 1mm în grosime; perfect pentru asigurarea fitile la partea de jos a lumânării container.

FITILUL LUMÂNĂRII DEVICE CENTER: Ajută la menținerea lumânare de fitil centrat în recipient de lumânare.Cu 3 gauri care vă permite să aveți un singur fitil sau dublu-wick la un moment dat, perfect pentru a-ți ții fitile în loc să asigure un perfect centrat wick.

LUMÂNARE de FITIL: Fără plumb și zinc deci nu e nici un miros rău în timpul de ardere.Nici un fum negru si nici un miros, arde mai mult și arderea de stabilitate, flacăra nu este stabilă.

PENTRU MULTE OCAZII - Lumânare face este bun pentru cultivarea copii interesant și conectarea îndeaproape cu copii și adulți,Această lumânare face kit este perfect alegeri și este un mare cadou pentru aniversari, ocazii speciale și festivaluri.

Culoare:Argint

Material:Metal + bumbac

Conținutul Pachetului:

1 * 550ml ceara topită cupa

3 * Wick titular

100 * 10cm wick

100 * wick autocolante

20 * 15 cm din lemn fitile cu stand

3 * cutii de aluminiu

1 * cap pătrat lingură de amestec

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: d face, lumânarea se topește, lumânare oală, lumânarea se topește oală, lumanare pentru borcan, lumânare ulcior, se topesc oală, fitil de lemn, cupa ceara, lumânare diy kit

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea