2L Non-Toxice din Oțel Inoxidabil Clisma Găleată Kit Irigator Anal Vaginal Douche Apă de Curățare Colon pentru Barbati Femei Îngrijire de Igienă

120.08lei

240.16lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici

1.Clisma găleată kit fabricat din oțel inoxidabil și alte materiale.Acest colon clisma de curățare găleată se face cu grad medical, reutilizabile, inodor, BPA si ftalati gratuit din oțel inoxidabil, silicon, PVC și sfaturi. 2.VERSATIL - Lung 6.5 ft tuburi de silicon și puternic clemă.Aceasta clisma de curățare și detoxifiere echipament este ideal pentru utilizarea acasă și poate fi folosit pentru apă și/sau clisme cu cafea sau ieși de la duș.Top deschis din oțel inoxidabil clisma găleată permite o curatare usoara. 3.5 SFATURI de - a Lungul cu 2 litru de cafea sau apă clisma kit, veți primi o irigare de colon duză și o duză scurtă indicație, precum și 3 moale, flexibil, subțire sfaturi pentru dureri de inserție. 4.Mare de 2 litri butoi, și puteți ajusta debitul de apă prin supapa de control de apă. 5.Non-Return Valve: Previne clisma apa curge de la clisma echipament curat și liber de bacterii. 6.Premium Robinet Robinet: vă Oferă un control precis al debitului de apă (lent, mediu sau rapid) și nu se va sparge deschide place comun prindeți clema. 7.Pur Furtun de Silicon: 100% Pure furtun de silicon extra lungi 2m (78.7 cm)

O Enteroclisma clisma kit pentru uz personal - o bază de colon hidroterapie sesiune în intimitatea propriei case.Benefic pentru curatirea colonului.Benefic pentru pierderea in greutate suport.Benefic pentru constipație.Benefică pentru eliminarea de grăsime acumulate, deseuri, toxine si paraziti.Benefic pentru fermentație și de putrefacție în intestin.

Caietul de sarcini

Tip: Kit Clisma Material: Otel Inoxidabil, Silicon, PVC Dimensiune: 20cm*20cm*18cm (aprox.) Clisma Tub Lungime: 2m/78.7 inch (aprox.) Butoi Volum: 2L Duza Dimensiune: 14.7*0.69 cm, 11*0.49 cm, 7.5*0.79 cm (aprox.)

Pachet

1x Clisma Kit (Otel Inoxidabil / Silicon) 1x Tub Clisma 4x Înlocuire Duza de Irigare

Etichete: anal clisma, jucarii sexuale cur extinde, clisma duș, clisma seringa, cleanse colon, anal șarpe, foraj camera, clisma tub, clisma kit, sac clisma

Tip De Element De Igienă Feminină
Origine NC(de Origine)
Cantitatea 1 Set
Caracteristică 8 Vaginal Douche
Caracteristică 3 Anal Douche
Caracteristica 5 personal de îngrijire de Curățare
Caracteristică 9 vaginul
Caracteristică 4 Colon Cleansing
Material Din Oțel Inoxidabil
Caracteristică 6 Personal De Asistență Medicală De Curățare
Caracteristică 1 Irigator Vaginal
Caracteristica 7 folosit pentru pierderea în greutate suport
Nume De Brand PASTSKY
Numărul De Model Clisma Găleată Kit
Suport Dropshipping
Caracteristica de 10 anal hygiens
Caracteristică 2 clisma anala

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea