AEIOU en-gros de 20 de PC-doamna cupa fda cupa menstruala înlocui tampoane și tampoane de grad medical cupe menstruale

313.00lei

626.00lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Rockbrook un profesionist de marca care si-au dedicat în sine pentru a crea cea mai înaltă calitate cupa menstruala, șervețele sanitare si accesorii de pe piata.Auto-deținute de fabrica, design profesional dezvoltare, producție, gama de Produse de la lady cup la scutec copil, copil ștergeți, scutece pentru adulți, în temeiul pad, șervețele sanitare, pantalon de linie, asistenta medicala pad, maternitate pad, pad cald,și mai mult.Diverse femei de produs de igienă feminină

Produsele noastre sunt de înaltă calitate și preț este foarte favorabil.Dacă doriți dropshipping pret pentru mai mult de 10 de piese, va rugam sa ne contactati pentru a discuta detalii , vă susținem ca distribuitorul nostru sau OEM cupa, cutia și punga,vă va oferi cel mai bun preț și servicii.

Silicon Design Nou Cupa Menstruala

De Aeiou

New Sosire 100% Moale Cupa Menstruala, Reutilizabile Perioadă de Protecție de până la 12 Ore, Silicon Medical pentru Femei Perioada de Îngrijire Brevet de Design de Produse

Încredere totală și confort vă oferă libertate totală de perioada de dvs.!

Stimate client:

Aceasta cupa menstruala este noul nostru produs.După mai multe experimente de ingineri, el adoptă o mai uman în formă de forma de design, care face fata mult mai confortabil atunci când se utilizează în timpul menstruației.

Să ai o zi frumoasă

Alinierea corpului Design - pantă de proiectare și stropi-rezistent la marginile se potrivesc curbele naturale ale corpului și de a menține stilul tău de viață activ pentru un timp.Cu o capacitate mai mare și mai tije, este ideal pentru femeile cu mai mare uterin și debite mai mari

*12 Ore de protecție vă permite să vedeți mai mult și să facă mai mult fără a încerca să traducă cuvântul "baie". *Protecție Echilibru - Hipoalergenic pliabil cupe menstruale colecta fluxul menstrual în loc de menstruație, oferind o durată de grijă, fără a părăsi un loc uscat sau iritante spațiu. *Introduceți în dimineața, gol noaptea, uita tot timpul zilei

Cum de a alege dimensiunea

Marimea S: - se aplică femeilor care nu au dat încă naștere la copii, sau care au avut cezariana si sunt la mai puțin de 25 de ani.

Marimea L: - se aplică la femeile care au dat nastere la copii, sau care au avut cezariana si sunt mai vechi de 25 de ani.

Marimea XL: - se aplică la femeile care au dat nastere la copii, sau care au avut cezariana si sunt mai vechi de 30 de ani.

NOTĂ Deoarece materialul de instrument de măsurare este diferit, vă rugăm să permită o eroare între 2 - 3mm.

Clienții show!

Pls nu ezitați să contactați-mă dacă e ceva, te putem ajuta.Ar fi extrem de apreciat dacă ai putea pleca de 5 stele ne un feedback pozitiv.Ne străduim pentru a îmbunătăți pe noi înșine în termeni de serviciu,calitate,aprovizionare,ect.

Pune în Pașii de mai jos:

1.Primul pas este să se înmoaie sau se fierbe apa cu dezinfectant înainte de utilizare,cu fierbe timp de 3-5 minute și spălați-vă pe mâini.

2.Al doilea pas, de-a lungul concavă arc.Ori cupa și prindeți cupa.Nu Jet ricoșeze,Încercați să-l facă mai mic.

3.Al treilea pas este să te simți confortabil cu tine însuți.Postura, a pus ceasca menstrual în vagin, Apoi stoarce taill a paharului și să facă o cirde.Să-l sări de pe complet. (notă Dacă coada de cupa este ușor expus, se simt prea mult timp, care poate tăia singur)

Pași De Îndepărtare:

1.În primul pas, încetișor apăsați cupa cu degetul.Separat de peretele vaginal Vid de stat.Apoi prindeți degetele.Cupa jos încet scoate cupa.

2.Al doilea pas, după ce a luat cana și aruncă-l de sânge Menstrual, să acorde o atenție la sănătate, (pot fi observate Verifica propriile fluxul menstrual și menstruale stare)

3.În cele din urmă, de curățare, cana poate, de asemenea, sau dezinfectare din nou, utilizați un sac de pânză.pune-l într-o cutie și salvați-l.pune-l într-un loc uscat.

Fierbinte de vânzare de produse de la vanzatori de top

Toate comenzile expediate de la Balioilhaircare.ro depozite în termen de 24 de ore

Serviciu dedicat clienților

AMBALARE ȘI DE TRANSPORT MARITIM DE GARANTARE

Bucurați-vă de pace a mintii cu Balioilhaircare.ro door-to-door de ambalare și de transport maritim de protecție

silicon medical menstrual silicon feminin менструальная copo coletor copa absorvente doamna esterilizador clar ridicata cupa icare reutilizabile supapa hygiener organice mulher coppetta bragas copitas taza femei copita este vaso menstruatiei mestrual moale mari menstural vaginale perioada mens

Etichete: colector menstrual, stalker, ochi massag, hm, menstrual tampon, cupa menstruala, litera y, cupa perioada, menstrual, scuipat înapoi papusa

culoare Roz / Mov
Cel Mai Bun Cadou pentru prietena
Timp de marke Decembrie 2018
100% confortabil 2019 Nou tip cupa
Funcții Toată Ziua-Capacitatea de Proiectare Până la 12 Ore
F Pentru Femei Perioadei Menstruale
Doamna cupa menstruație Grad Medical de silicon reutilizabile perioada de cupa
noul design Alinierea Corpului Design
Greutate 30g
Numărul De Model MCAE01
Nume De Brand AEIOU
Dimensiune Samll-25mL/Large-30mL
Cantitatea 20 bucată
Avantaje Design Ergonomic
Material 100% din silicon medical de calitate
Tip De Element De Igienă Feminină
Foarte recomandat Q Mare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea