Dengue NS1 Antigen Test Rapid Depistarea Bolilor

37.04lei

56.98lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[PRINCIPIUL]

Febra Dengue NS1 Antigen Test Rapid Casetă/Bandă este un test imunologic pe baza principiului dublei anticorp-tehnica sandwich.În timpul testării, anti-Dengue anticorp este imobilizat în linia de test regiune a dispozitivului.După un Sânge integral/Ser/Plasmă specimenul este plasat în aparat.După un Sânge integral/Ser/Plasmă specimenul este plasat în modelul ei bine, acesta reacționează cu anti-Dengue anticorpi acoperite cu particule care au fost aplicate epruvetei pad.Acest amestec migrează prin cromatografie de-a lungul lungimii de banda de testare și interacționează cu imobilizat anti-Dengue anticorpi.Dacă proba conține virus dengue antigen, o linie de culoare va apărea în linia de test regiune indică un rezultat pozitiv.Dacă proba nu conține virusul dengue antigen, o linie colorată nu va apărea în această regiune indică un rezultat negativ.Pentru a servi ca un nu va apărea în această regiune indică un rezultat negativ.Pentru a servi ca o procedură de control, o linie de culoare va apărea întotdeauna la linia de control regiune indică faptul că buna volum de specimen a fost adăugată și membrana wicking a avut loc.

[SPECIMEN]

●Testul poate fi folosit pentru a testa Sânge integral/Ser/Plasma. ●Colecta mostre de sange (care conțin EDTA, citrat sau heparină) prin vena puncție în urma procedurilor de laborator standard. ●Separa serul sau plasma de sânge, cât mai curând posibil, pentru a evita hemoliza.Utilizați numai clar non-hemolizate exemplare. ●Magazin de exemplare la 2-8 ° c (36-46℉) dacă nu a fost testat imediat.Magazin specimenele de la 2-8 ° c până la 7 zile.Exemplarele trebuie să fie congelate la -20℃ (-4 ° c) pentru depozitare mai mult timp.Nu înghețe sângele integral exemplare. ●Evita mai multe cicluri de inghet-dezghet.Înainte de testare, se aduce congelate exemplarele la temperatura camerei încet și se amestecă ușor.Specimene conține particule vizibile ar trebui să fie clarificat prin centrifugare înainte de testare. ●Nu utilizați probe care să demonstreze brut lipemia, brut hemoliza sau turbiditate în scopul de a evita interferențele pe interpretarea rezultatelor.

[Pentru Casete]

1.Scoateți caseta de testare, la pungi sigilate și de a folosi cât mai curând posibil. 2. Loc caseta de testare pe o suprafață curată și plană. 3.Pentru ser sau plasmă specimen: Țineți pipeta vertical și transfer 3 picături de ser sau plasmă (aproximativ 100ul) cu specimen de bine (S) din caseta de testare, apoi porni cronometrul. 4.Pentru sângele total exemplare: Țineți pipeta verically și de transfer de 1 picătură de sânge integral(aproximativ 35ul) cu specimen de bine(S) din caseta de testare, apoi se adaugă 2 picături de soluție tampon (aproximativ 70ul) și a porni cronometrul. 5.Așteptați pentru linii colorate(s) să apară.Citiți rezultatele la 15 minute.Nu interpreta rezultatul dupa 20 de minute.

[INTERPRETAREA REZULTATELOR]

Pozitiv:*Două linii apar.O linie de culoare ar trebui să fie în controlregion (C), și un alt aparente colorate linie adiacente ar trebui să fie în regiunea de test (T).Acest rezultat pozitiv indică prezența antigenelor a febrei Dengue.Negativ: O linie de culoare oppears în regiunea de control (C).Nu apare o linie în regiunea de test (T).Acest rezultat negativ indică absența antigenelor a febrei Dengue.Invalid: linia de Control nu apare.Insuficientă specimen de volum sau incorecte tehnicile procedurale sunt cele mai probabile motive pentru a controla linia de eșec.Revizuirea procedurii și repetați testul cu ajutorul unui nou test casetă/bandă.Dacă problema persistă, se întrerupe utilizarea mulțime imediat și contactați distribuitorul local.

Etichete: igg test, tub de testare antic, distractiv de timbru, test rapid, diy yoni perle, crema pentru hemoroizi, saliva antigen test, test de spermă, test de anticorpi, honda ns 1

Tip De Element De Igienă Feminină
Origine NC(de Origine)
Cantitatea 1 buc
Nume De Brand KEYGEN BIOTECH

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea