7200r/min Profesie Masaj Arma Ecran Tactil LCD Musculare Masaj Fascia Arma Deep Tissue Masaj pentru Tensiunea Musculara Relief

148.74lei

172.94lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

1.Rigiditate si Durere de Relief: masaj este utilizat pentru a ameliora rigiditatea musculară și durere, de a promova circulația sângelui și limfei, de a accelera de recuperare după exerciții fizice și leziuni sportive, pentru a îmbunătăți sănătatea generală a corpului țesuturilor moi, și pentru a preveni inflamatia cauzate de aderență între fascia și mușchii.

2.Patru tipuri Diferite de Capete de Masaj: masaj este echipat cu patru forme diferite de capete de masaj pentru a ajuta utilizatorii să se relaxeze diferite părți ale corpului.

3.De înaltă calitate Motor: masaj adoptă de înaltă calitate motor și a super-căldură disipare funcție.De înaltă precizie mucegai face aparatul capul și corpul strâns legate.Buna alunecare poate reduce în mod eficient zgomotul în timpul funcționării.

4.Încărcare rapidă: masaj este echipat cu un 2400mAh de înaltă calitate baterie litiu, și pot fi ușor percepute.

5.HD LCD Ecran: HD ecran LCD.Butoane Touch.Afișare corectă a treptei de viteză, de putere și de a comuta. 20-viteza de vibrație de ajustare.Masaj eficient pentru muschii de relaxare.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru/ Alb

Aplicație: Alergare, echipamente de fitness, tendințele de sport, fitness și body, masaj de sănătate

Poziția de viteze: 1 - 20 de fișiere

Viteza: 7200r/min max

Baterie: reîncărcabilă litiu baterie 12V 2400mAh

Display: LCD digital display

Pachetul Inclus:

1 x Musculare Masaj

4 x Inlocuit Cap de Masaj

1 x Cablu USB

1 x Manual

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: masaj muscular arma, abox masaj arma, arma orbeez, fascial arma, fylina masaj pistole, cornul de masaj, tissot, suport gat tensiune, mini mesaj de arma, Masaj Arma

Tip De Element Masaj & Relaxare
Nume De Brand SPZ
Cerere Corpul
Numărul De Model Fascia Arma
Dimensiune Medium
Material ABS & TPR
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea