LIDAK Masaj Muscular Arma Relaxare Corpul Display LCD Masaj Fascia Arma Gât Masaj Relaxa Exercitarea Modelarea Slăbire

328.20lei

538.05lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

LIDAK Masaj Muscular Arma Relaxare Corpul Display LCD Masaj Fascia Arma Gât Masaj Relaxa Exercitarea Modelarea Slăbire

Descriere produs:

Fascia arma este utilizat pe scară largă de către profesioniști NBA NHL echipe din Statele Unite ale americii, sportivii profesioniști în fotbalul European echipe de club, culturisti profesionale în Statele Unite ale americii Marine Corps IFBB, și iubitorii de sport.Acest produs poate în mod eficient relaxa myofascial muschii si de a imbunatati nervului simpatic emoție. , Lasa muschii intra în stare de lucru, necesarul de echipamente de fitness pentru uz casnic și comercial de fitness.Caracteristici: Noul ecran LCD tactil, exacte display viteza, timp, și de a comuta de control.Noua generație de tehnologie de reducere a zgomotului de 30 de Trepte de viteze De 30-viteza variabila viteza de proiectare îndeplinește diferite de masaj are nevoie. 8 ore de lucru de viață Importate fără perii motor puternic patru axe de transmisie, 3300 rpm viteza mare, 12MM amplitudine, vibrații pot penetra straturile musculare profunde, ușor zdrobi acid lactic produsă după exercițiu, astfel încât durere si oboseala va dispărea în impactul unor șocuri repetate, și să întregului corp Obține o experiență confortabilă.Caietul de sarcini: Încărcător de Putere Nominală de intrare:100~240V 50/60Hz 1A Baterie --Nominală Smart power off pentru 10 minute Tip: Li-ion --Capacitate: 2500mAh 1. Numărul de capete de masaj este inconsistentă: 6 sau 4; (următoarea ordine de configurare și primirea de bunuri va fi). 2. Contradicție de viață a bateriei: 8H, 6H, 4H, etc. 3. În contradicție ambalare: depozitare valize, ambalaje din carton, etc.Notă: 1. Nu atingeți sau apăsați masaj cap în timpul funcționării; 2. Nu au impact asupra articulațiilor; Fascia relaxare arme sunt, în general, aplicabilă numai pentru mușchii și țesuturile moi.Dacă aveți un impact direct asupra articulațiilor, este aproape la fel ca direct bate articulații pe o piatră.Este ușor de a provoca daune in comun. 3. Nu toate piesele sunt potrivite pentru utilizare; Fascia armele nu sunt recomandate pentru zonele cu subtire de muschi, cum ar fi gât, piept și abdomen, axile, și în apropiere de organe și aorta. 4 nu este faptul că mai mult timp, mai dureros, mai eficiente; de a Folosi corpul pentru a simti durere la 6-8 minute, și încercați să utilizați aceeași poziție în decurs de 1 minut. ) Sugari, minorii, femeile gravide, persoanele care poartă stimulatoare cardiace, au oase rupte, sau conținutul de metale în corpurile lor, nu-l folosesc.

Despre Pavment ---------------------------------------------------------------------------------

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre Transport ---------------------------------------------------------------------------------

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

Returnare Și Rambursare --------------------------------------------------------------------------------

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Etichete: masaj muscular arma, abox masaj arma, arma orbeez, arma masaj phoenix, fylina masaj pistole, arma massag, cornul de masaj, facial arma masaj, fascial arma xiaomi, Masaj pistol

Numărul De Model 008
Numărul 2021
LIDAK recomanda versiunea Professinal Masaj Arma
Nume De Brand LIDAK
Corp masaj masaj electric
Origine NC(de Origine)
Dropshipping Bine ati venit DropShipping Comenzi si Avem experienta
Tip 1 Fascia Arma
Aplicație 1 Modelarea Corpului Corp Slăbire
Display LCD Display Digital
Tip musculare masaj
Material ABS & TPR
Cerere sport fitness
Tehnologia percuție masaj
Dimensiune Multi Size SML
culoare NEGRU ARGINTIU
Tip De Element Masaj & Relaxare
Aparat de masaj pentru gat Masaj Electric
Corp Masaj Masaj Facial

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea