Mini Masaj Arma Musculare Profunde Vibrații Sport Terapie de Masaj USB Reîncă Ameliorarea Durerii Slăbire Modelarea Fascia Arma

160.67lei

292.11lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Metoda de masaj: vibratii

Articol Nr.: IK-Q6

Culoare: verde, negru, rosu

Alimentare modul: tip-c

Aplicabile părți: tot corpul

Tehnici de masaj: impact, vibrații, percuție

Masaj de contact: 4

Greutate: 0.61 KG

Poziția de viteze: 4 viteze

Material corp: ABS

Frecventa nominala: 7.4 V

Putere nominala: 20W

Tip Motor: motor fără perii

Nominală tensiune: 7.4 V/1A

Funcție: de Înaltă frecvență de impact fizioterapie poate repara corpul, crește confortul corpului și de a îmbunătăți nivelul general de fericire

Descriere:

Ești de multe ori tulburat de aceste întrebări?

- Dureri musculare după de fitness

- Tulpina musculare după exercițiu de mare intensitate

- Dureri de spate și gât înțepenit, după ședința de la birou pentru o lungă perioadă de timp

Un nou high-tech masaj profund țesut arma vă ajută să vă rezolve toate problemele, reduce tensiunea musculara, creste fluxul de sange, se desparte de tesut cicatricial.

Cu 152cm dimensiunea și 500g greutate, musculare masaj vă oferă un mod mai confortabil și convenabil experiență.E vorba de aceeași lungime ca un telefon mobil, puteți pune-l în geantă sau rucsac, fie că este acasă, la birou, în aer liber, îl puteți folosi oricând și oriunde.

Despre:

- Portabil Mini Masaj Arma: 152cm mini dimensiune, doar 500g in greutate.Ușor și portabil, îl puteți pune într-o geantă sau buzunar, și să-l utilizați la domiciliu, birou, sala de sport sau în aer liber, etc. Dacă aveți acest mic masaj armă, vă poate scuti oboseala musculara si durerea oricând și oriunde.

- Puternic ca mare masaj arma: 4 capete de masaj și 4 niveluri de viteză pentru a oferi tratament țintit pentru fiecare grupa de muschi.Deși arma este mic și compact, se va reduce puterea.Cu 1800rpm-3200rpm vibrații viteze, puteți regla frecvența în funcție de diferite părți, pentru a activa muschii, stimuleaza fluxul de sange, reduce musculare timp de recuperare, și calma durerea pentru organism.

- De lungă Durată Deep Tissue Masaj: fără perii mare motor de cuplu în această armă de masaj poate rula în mod continuu timp de aproximativ 4 ore după încărcat complet.Potrivit cu un tip-C prin cablu, normale mobile de tip C USB cablu poate, de asemenea, încărcați-l. ( Sfat: nu poate fi utilizat în timp ce de încărcare.)

Ambalare:

Masaj*1

Cap de masaj*4

Cablu De Încărcare*1

Manual*1

Etichete: masaj muscular arma, masaj theragun, combo masaj, sr2ez, fascial arma, electr masaj, cornul de masaj, pistol de masaj profesional, mini masaj muscular arma, ursuz

Numărul De Model JH-Q6
Dimensiune Small
Cerere Corpul
Material ABS & TPR
Tip De Element Masaj & Relaxare
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Betime

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea