3D din Lemn, Puzzle, Jocuri de Asamblare Model Truse de Jucarii Pentru Copii Copii, Fete Ziua de nastere Calendar Perpetuu Cadou

41.38lei

51.08lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

100% de brand nou și de înaltă calitate

OOTDTY

Caracteristici:

Lemn

【Auto Propulsate de un Ceas Puzzle din Lemn】Aceste de înaltă calitate model de kituri sunt autopropulsate ceasul, bateria nu este necesar.Niște ceară și instrumentele oferite le va face pentru a muta lin.Toate piesele sunt pre-tăiate, ușor de afară, tot ce ai nevoie este timp și răbdare, punându-le împreună, unul câte unul, urmând instrucțiunile, vă veți bucura de fiecare pași de a face aceste puzzle-uri uimitoare.

【Varsta recomandata:14+】Deși varsta recomandata pentru a finaliza singur este de 14+, copiii sub 14 ani au poate bucura cu siguranță dacă ele sunt bune, cu mâinile și creierul, desigur, unele pot avea nevoie de ajutor de la adulți.O vacanță mare proiect care va abilitatile motorii fine, pentru a îmbunătăți manual capacitatea de copiii tăi.

【Activitate de creație pentru Creier și Memorie】Aceste 3D din lemn Mecanic Ceas Puzzle-uri avea nevoie să faci minimum 4 ore de DIY plin de distracție.Puzzle activități au fost dovedite științific pentru a îmbunătăți memoria, alinarea stres, pentru a îmbunătăți vizual-spațială abilitățile de raționament și de a crește IQ-ul.

【Cadouri perfecte pentru Iubitorii de Puzzle】cadou Excelent pentru iubitorii de puzzle pentru a vă bucura de puzzle minunat rezolvare experiență și design creativ.Pachetul include tot ce ai nevoie pentru a face acest model uimitor.

Caietul de sarcini:

Material: placaj de Mesteacan

Culoare: ca imagine arată

Dimensiuni: ca imagine arată

Notă:1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include:

O * Set

Etichete: las puzzle, 3d metal model, calendar din lemn, magic puzzle din lemn adulți, tin corabie de lemn, fier de puzzle, lemn de artă model, complex puzzle din lemn, Ceas 3d puzzle din lemn, 3d papercraft

Puzzle Stil comune
Stil Ceas
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand OOTDTY
Certificare NICI unul
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Numărul De Model -
Avertizare Nu a pus-o în gură
Gen Unisex
Material Hârtie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea