Animal Puzzle din Lemn Adulți Copii DIY Misterios Leu Puzzle-uri Fiecare Piesa Este în Formă de Animale Lemn Jigsaw Puzzle Cadouri de Craciun

29.65lei

47.03lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Animal Puzzle din Lemn Adulți Copii DIY Misterios Leu Puzzle-uri Fiecare Piesa Este în Formă de Animale Lemn Jigsaw Puzzle Cadouri de Craciun

Caracteristici Produs: 1. Perfect pentru Distracție: Această natură-tematice puzzle vă ajută să vă bucurați-vă de timp de relaxare.Există mai multe dimensiuni, din lemn jigsaw puzzle este făcut din bucăți mici în formă de savana animalele și plantele.

2.Materiale Premium: Acest puzzle din lemn este realizat de Formaldehidă liberă tei material, care are suprafață netedă tratament, și este de înaltă calitate, durabil și rezistent la coroziune, și există un strat de protecție, după vopsire ecologic de tratament.Acesta poate fi păstrat timp de decenii, atârnat pe perete, sau utilizate în scopuri de afișare.

3. Puzzle de învățământ: puzzle pot promova coordonarea ochi-mână, pentru a îmbunătăți concentrare, răbdare, gândirea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor.

4. Cadou fabulos: în Căutarea pentru o grijuliu ziua de nastere sau de cadou de vacanță?Aceste unică de puzzle-uri din lemn sunt alegerea perfecta!Da un iubit de ore de divertisment.

5. Scoica Minte: jigsaw puzzle-uri vă va ajuta calma mintea ta.Puzzle-ul ne ajută să devenim mai inovatoare și este bun pentru jocuri interactive între copii și părinți.Este o alegere bună pentru ziua de naștere și cadouri de Crăciun.

Specificatii Produs:

Culoare: culoare

Material: basswood

Dimensiuni(aproximativ): de dimensiune A5 (148*210mm/5.83*8,27 inch), A4 (210*297mm/8.27*11.69 în), A3 (297*420mm/11.69*16.54 inch)

Lista De Ambalare:

Puzzle*1 Cutie

Etichete: las puzzle, tiara plastic, jucărie pentru copii din lemn, lemn puzzel, puzzl, robotime rokr, jigsaw makita, complex puzzle din lemn, forma de animal puzzle, jucărie din lemn animale

Certificare CE
Gen Unisex
Material Lemn
Nume De Brand MezoJaoie
Puzzle Stil comune
Origine NC(de Origine)
Avertizare A se păstra departe de foc!
Numărul De Model Jigsaw Puzzle-Uri
Dropshipping En-gros
Stil Animale
Intervalul De Vârstă > 6 ani

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea