3D Puzzle din Lemn Puzzle-uri Colorate Câine Formă Unică de Piese de Adulți, Copii DIY Animale Modelul Jucarii Cadou Pentru Copii Puzzle DH

37.99lei

84.40lei

-54 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

3D Puzzle din Lemn Puzzle-uri Colorate Câine Formă Unică de Piese de Adulți, Copii DIY Animale Modelul Jucarii Cadou Pentru Copii Puzzle DH

Puncte: 1、mai Multe Avantaje: Joc de puzzle este un joc foarte util sau de activitate.Acesta poate exercita oameni răbdare, concentrare, concentrare, perseverenta, observație și inteligență.Când ați terminat munca ta, va veti simti un sentiment de implinire.Veți găsi imaginile sunt frumoase, și veți găsi dificil de a rezolva probleme.Acesta este un cadou ideal pentru formarea tinerilor mana-ochi, capacitatea de coordonare, bune de capacitatea de exercițiu și capacitatea de rezolvare a problemelor.

2、de Înaltă calitate Material: de înaltă calitate, bass ca un material brut, mediu de imprimare pe hârtie, și ștampilarea cu mașini de precizie.Buna, colorat, non-toxic, rezistent la coroziune, și pot fi stocate pentru o perioadă lungă de timp.

3、Abilități de Promovare: jigsaw puzzle-uri pot promova coordonarea ochi-mana, crește concentrarea, răbdarea, gândirea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor.Este misterios, și veți fi uimit de cât e ziua de lungă.

4, Un Cadou Perfect: Sunteți în căutarea pentru o grijuliu de naștere sau de Crăciun cadou?Aceste unică de puzzle-uri din lemn sunt alegerea perfecta!Da cei dragi timp de divertisment.

5、Dublă Utilizare: puzzle are o perfectă de imprimare de calitate.După puzzle din lemn este finalizată, puteți să-l atârna în camera de zi ca un decor elegant.

Caietul de sarcini:

Culoare: culoare colorat

Material: basswood

Dimensiuni:

17.8*15.4 cm/7.01*6.06 în (A3: puțin mai mare decât A4)-complexitate medie, mai mult de 10 ani, ansamblul timp de 3-4 ore.

Despre 25.5*22.2 cm/10.04*8.74 în (A4: puțin mai mare decât hârtie A5)-complexitate medie, mai mult de 7 ani, ansamblul timp de 2-3 ore.

Lista De Ambalare:

Puzzle-Uri Din Lemn*1 Cutie

Etichete: octonauts jucării diy, las puzzle, fondante mucegai, 3d metal puzzl, harry puzzle 3d, câine puzzle, puzzl, eșarfe mici jucarii, tin corabie de lemn, 3d din lemn

Certificare CE
Gen Unisex
Type2 puzzle drăguț Câine forma
Numărul De Model animale din lemn jigsaw puzzle câine în formă de puzzle
type4 Puzzle Din Lemn
Puzzle Stil comune
Type3 puzzle-uri pentru copii
Stil Animale
Material Lemn
Avertizare no
type1 puzzle-uri pentru adulți
Origine NC(de Origine)
Intervalul De Vârstă > 6 ani

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea