AZDOME PG17 11.8" Oglinda Auto DVR mass-Media de Streaming Full-Screen Atinge Dual Lens Viziune de Noapte 1296P Fața 1080P Backup

290.66lei

660.61lei

-56 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

●1296p de Înaltă calitate Dual Lentilă și Ecran Tactil Complet

La AZDOME Oglindă Dash Cam foloseste un 11.8" IPS anti-glare full touch ecran cu sticlă 2.5 D.Acesta susține față și camera din spate de înregistrare, permițându-vă pentru a comuta între față și vedere din spate sau monitor dual lentile în același timp, în scopul de a vizualiza mai multe informații de trafic și pentru a atinge mai sigure de conducere/mers înapoi.Interfață simplă cu timp de răspuns rapid vă oferă cea mai bună experiență.

●Enhanced Super-Viziune De Noapte

Camerele noastre adopta G-senzori cu un F/1.8 diafragma care poate capta dual 1256p imagini de înaltă definiție, chiar și în condiții de lumină scăzută.Ele pot filtra supra-expunerea de vehicule' faruri și a vă oferi cu un obiect ascuțit și imagini clare, asigurând siguranța de conducere pe timp de noapte.

●Asistență La Parcare Modul

În timp ce vehiculul este oprit, funcția de asistență de parcare servește ca o cameră de supraveghere sistem.Camera foto comută automat la partea din spate a imaginii atunci când mers înapoi, făcându-parcare o briza.

●G-senzori & Bucla de Înregistrare

G-senzori va bloca în mod automat și stoca video în caz de impact neașteptat și de coliziune, furnizarea de dovezi video ale accidentului.Bucla de înregistrare va suprascrie cea mai veche salvat video în cazul în care restul de memorie este insuficientă, dar va sări de urgență blocat video (fișiere blocate nu vor fi suprascrise).

●Ușor de instalat și de Garanție de Un an

La AZDOME Oglindă Dash Cam puteri on/off atunci când motorul este pornit/oprit.Există chiar și mai multe funcții de așteptare pentru tine de a descoperi.Cumpara-l acum și veți primi un 30-zi de restituire/rambursare, iar de 1 an perioada de garanție.Noi vă va oferi cea mai bună experiență de cumpărături!

Compact si Puternic Full HD Video Streaming Oglindă Camera de Bord Cu cele Mai Avansate Caracteristici

11.8" Anti-Glare de Înaltă sensibilitate Ecran Tactil Complet

Pentru a regla unghiul de lentilele din față prin apăsarea în sus și în jos butoanele de pe ecranul tactil, și a comuta între față și spate camere video făcând clic pe butonul de comutare.

Super Viziune De Noapte

La AZDOME Oglindă Dash Cam foloseste de lumină puternică suprimarea și tehnologia AHD pentru a oferi foarte clar și moale imagini pentru șoferi pe timp de noapte.Se poate captura mai multe detalii dacă pe timp de noapte sau în timpul zilei.

1296p SMART DUAL OBIECTIV CAMERĂ foto – VIDEO CLARE, SUPERIOARĂ a IMAGINII

La AZDOME Oglindă Dash Cam îmbunătățește rezoluția camera de rezervă a 1296p, asigurându-se că în camera dublă se pot înregistra dumneavoastră de conducere în mod clar, înregistra și de a înregistra numere de înmatriculare, semne rutiere și coliziuni, și vă oferă toate-rotund de protecție.

BUCLA DE ÎNREGISTRARE

Cu funcție de înregistrare bucla, puteți crea clipuri video, suprascrie automat cele mai vechi fișiere pentru a salva fișierul curent. (blocate fișierele nu vor fi suprascrise.)

Parcare Asistență Modul

În timp ce vehiculul este oprit, funcția de asistență de parcare servește ca o cameră de supraveghere sistem.Camera foto comută automat la partea din spate a imaginii atunci când mers înapoi, făcându-parcare o briza.

11.8" 2.5 D Ecran IPS

2.5 D Waterdrop Ecran Inovare Design 11.8 inch IPS Full-Screen Atingerea Ecranului

Instalare usoara cu Curea Tip

Instalare simplă și utilizare, chiar și pentru prima dată de utilizator.Nu este nevoie de a elimina fabrica oglinda retrovizoare in masina ta, trebuie doar să atașați cu ușurință dash cam la oglinda retrovizoare cu benzi de cauciuc.Conectați încărcătorul cu camera apoi ascunde cablu suplimentar în interior panoul de instrument trageți-am oferit.

Serie de accesorii

AZDOME Dash Cam pentru masina vine cu o serie de accesorii pentru a spori funcția sa în continuare.De asemenea, vine cu un set de 5 cabluri catarame pentru confort îmbunătățit.În afară de Dual USB încărcător, bandaj și cablu de alimentare, kit-ul de asemenea, vine cu o Tapiterie instrument Remove.

PG17 11.8" Oglinda Dash Cam

(Dimensiuni: 30cm*7.7 cm)

Etichete: oglinda record, cam dash, imx307 sony, 70mai xiaomi, auto dvr oglinda, înregistrare video, 128gb micro sd, autocolant auto, cubrebotas ciclismo, live stream

Video Cod H. 264
Card De Memorie Necesar Reding Viteza Clasa 10
Baterie Construit în 500mAh Built-in baterie Li-ion
Raportul ecranului 16
Tip De Element DVR auto
Caracteristici Speciale Înregistrare Ciclic
GPS logger Extern
Camera Din Spate Da
Nume De Brand AZDOME
Origine NC(de Origine)
Interfață De Putere 5V 3A
Ecran Tactil Da
Pixeli 200Mega
Unghi De Vizualizare 150°-160°
Chipset-Ul Producătorului MSTAR
Mod De Asamblare Oglinda Retrovizoare
Senzor SC2053
Interfață Micro SD/TF
Rezolutie Camera 1920x1080
GPS opțional
Rezoluție FHD 1080P 30FPS Fata + 720P 30FPS Backup
De Cadre Pe Secundă 30
Max De Memorie Extern 64G
Senzor De Imagine gc2053
Dimensiunea De Afișare 11.8
Certificare DEEE
Limba OSD Spaniolă
Numărul De Model PG17
Display IPS
Numărul De Lentile 2
Format Video AVI
Ambalaj Original Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea