1 canal D1 SD DVR mobil,1ch recorder video digital,transport gratuit,doar 55usd

227.11lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru a ajuta la cumpărător, pentru a minimiza riscul de plata taxei.Vom face întotdeauna transport în valoare reală pentru produsele pe care le-a cumpărat.

2. Noi nu va fi responsabil pentru orice Taxe vamale sau a taxelor la Import percepute de personalizat.Nu putem controla acest lucru, sperăm că veți putea înțelege

3. Dacă pachetul fi respinse, returnate sau distruse din cauza cumpărătorul nu furnizează documentele necesare, sau să plătească taxe vamale sau alte taxe la import de taxa, nu vom rambursa pentru comanda.

1. Toate produsele pe care le vinde are 12 luni de garanție timp.Accesorii de garanție este de 3 luni.

2. Dacă produsele au o problema, sau nu știi cum să-l folosească, vă rugăm să ne contactați în primul rând, noi va oferim suport tehnic.

3. Dacă produsele problemă nu poate fi rezolvată, vă rugăm să ne contactați pentru a reveni, și a citit "întoarcerea de poliție", ca mai jos.

1. Vă rugăm să ne contactați pentru a confirma revenirea detalii înainte de a face livrarea.

2. Pentru a returnat cheltuieli de transport, expeditorul va plăti taxa de transport.Cu alte cuvinte, veți plăti taxa de transport de la nivel local în China, și vom plăti pentru transport maritim din China pentru orașul tău.

1. Dacă doriți pentru a face un feedback negativ, vă rugăm să ne contactați înainte de a o face.Pentru că un feedback negativ nu va ajuta pentru a rezolva problema.

2. Ne așteaptă 5 stele feedback-ul pozitiv, și sperăm să facă afaceri pe termen lung cu tine.

Legate fierbinte de vânzare a produselor:

Nici un card SD sau un aparat de fotografiat incluse în acest preț

Acesta este un profesionist DVR mobil bazat pe 1 canal sd card de înregistrare, toate conexiunile sunt aviației conectori, funcționează cu țigară încărcător, nu este nevoie de a face modificări pe masina cabluri de alimentare.Dvr porni/opri înregistrarea prin mașina de aprindere on/off.

Caracteristici: > Țigară încărcător folosit > Aviației conectori pentru aparat de fotografiat

> Rezolutie D1 la 704*576. DVD calitate a imaginii de până la 500 linii TV. > Format Video: MPEG4/ASF, format audio: MP3 > controler de la Distanță a sprijinit > ștampila de Timp pe video și imagini > Suprascriere atunci când memoria este plină > Înregistrare video sau snap shot opțional > 5, 15, 30 de cadre pe secundă opțional > Suport 32GB SD card de memorie (HCSD card acceptat, de asemenea,) > 1 canal Audio și Video de ieșire și de intrare > Propunere de detectare a începe înregistrarea și snap shot

Panoul frontal

Panoul din spate

Dimensiune 8.5x7.5x2.5 cm (W x L x H)

De dimensiuni mici, comparativ cu un card bancar

Tot kit-ul

Caietul de sarcini: Element de Date în Format Mpeg-4 Video pentru ASF Rezolutie 704*576 Cadru 30f/s, 15f/s, 5f/s Video de intrare de 1V,75Ω ieșire Video 1V,75Ω control de la Distanță de Sprijin mass-Media SD/ SDHC de 32GB înregistrare Manuală da Program de înregistrare a da Mișcare detectiv înregistrarea da Putere înregistrarea da energia Electrică de Intrare DC 8V-32V de Lucru de alimentare cu Energie electrică cheltui G. W./Set 350g cutie de Cadou dimensiuni 124x100x75 mm Limba engleză, Chineză Tradițională, Chineză Simplă (ODM)

Etichete: bi xenon, cam dash, DVR, brandoo, 50 watt încărcător, camera toyota, 4 cifre, 7 segmente de afișare, sd recorder hifi, camera de taxi, 4ch dvr auto

Chipset-Ul Producătorului Alte
Max De Memorie Extern 64G
Interfață AV-Out
Numărul De Lentile 1
Unghi De Vizualizare 105°
Ecran Tactil No
Rezoluție Video 1920x1080
Tip De Element DVR auto
GPS logger NICI unul
Pixeli 130Mega
Intrare Audio 1 Canal
Format Video MPEG-4
Baterie Built-in
Intrare Video 1 Canal
Caracteristici Speciale Ora Și Data De Afișare
Ambalaj Original Da
Dimensiunea De Afișare NU LCD
Mod De Asamblare După Încărcare Mașină Integrat
Senzor De Imagine 1/3"Sony Ccd
Limba OSD Chineză (Simplificată)
Nume De Brand BRANDOO ECHIPA
Modul de înregistrare Putere în sus/de detectare a miscarii/manual
De Cadre Pe Secundă 30
compresie MPEG-4
Rezolutie Camera 640x480
Raportul ecranului 4
Video Cod MJPG
Card De Memorie Necesar Reding Viteza Clasa 10
Max. Memorie 64GB SD

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea