Dash Cam Dual Lens 4K UHD 3840*2160P Înregistrare Camera Auto DVR Sony IMX415 Viziune de Noapte WDR Built-in GPS, Wi-Fi gratuit 24H Parcare

386.50lei

644.17lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

După vânzare

15 zile nici un motiv să se întoarcă: Statele Unite ale americii, Canada, Australia, Marea Britanie, Franța, Spania, Germania, Rusia 8 țări de sprijin, în cazul în care mărfurile nu sunt îndeplinite, vă rugăm să contactați serviciul clienți în primul rând.Un an de garanție: termen de un an de la achiziționarea produsului, dacă există orice non-umane daune eșec, vă rugăm să contactați serviciul clienți, vă vom oferi cel mai complet de servicii post-vânzare.Contact Skype sau e-mail: [email protected]

Logistica

Transport gratuit din China Rusia: Alăturați-vă AE PLUS, livrare în 24 de ore, unele orașe din Rusia poate ajunge la 15.Marea BRITANIE Belarus Kazahstan: J-net livrare, marea BRITANIE:15-21 zile Belarus:20-35 Kazakhatan:15-25. Celelalte țări: Toate transporturile sunt efectuate prin intermediul Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim, și unele țări pot ajunge la 10-15 zile.

Detalii

Model : Somarnoo T3 Dash Cam 4K Senzor de Imagine: Sony IMX415 Mare Sensibilitate Senzor Imagine Rezolutie: 3840*2160P Frame Rate:30FPS PROCESOR: HI3559V200 Baterie :Super-condensator Ecran: 2.31 inch Ecran HD de Până la Rezoluție 4K cu 140°FOV & Super Viziune de Noapte Built-in G-senzori pentru Auto Urgență Înregistrare Built-in GPS, Conexiune WIFI: Suport de Acces & Instant Share APP Mobil de Control (pentru iOS 9.0/Android 4.4 de mai sus) Suport Minim 32G TF Card și Maxime 256G card de memorie Micro SD de Stocare (nu sunt incluse) 24-Ore, Parcare cu Monitor(nevoie de a utiliza Hardwire Kit) a Remarcat: *se recomandă să utilizați o 32GB-64GB-128GB-256G card de memorie Micro SD cu clasa 10 sau mai sus.Numai după a instala un Card TF, pe dashcam poate începe înregistrarea și stocarea video. *Pachet card este "U3 SD card", U3 este cel mai bun costum pentru 4K dash cam ,Samsung brand este recomandat.

Rezoluție 4K cu 140°FOV

Construit în jurul unui puternic Sony IMX 415 CMOS de 8 megapixeli senzor, T3 dash cam înregistrări 4K UHD cu un unghi larg de 140° FOV.

Super Viziune de Noapte cu 3D NDR

T3 atinge video uimitoare și culori vii, imagini clare chiar și în condiții de lumină scăzută, folosind un 3D DNR (Reducere Dinamică Zgomot) tech, F/1.8 diafragma obiectiv și un algoritm inteligent care reduce semnificativ zgomotul de imagine și reglează automat expunerea echilibru.

Built-in GPS

Built-in modulul GPS accesoriu permite față și spate, GPS dash cam la locația și coordonatele de autovehicule.La exploatarea unor astfel de detalii pot fi redate arată locația masina, exact traseul, viteza(KM/H sau MP/H) pe Google Maps, prin intermediul Horace GPS Jucător , Și pot fi vizualizate prin GPS jucător în calculator ( WINDOWS & MAC sisteme).

Built-in Wi-Fi

RoadCam APLICAȚIA suportă ambele IOS și sisteme Android, permițându-vă să vizualizați și să descărcați HD video prin Wi-Fi, în timp real.De asemenea, de blocare de urgență video pentru "Evenimentul Fișier" pentru a preveni o suprascrie.

Built-in Super-Condensator

Built-in supercapacitor în loc de baterie cu litiu, care rezistă la temperaturi extreme de la -4 la 158°F permite 2 mod de bord cam mult mai fiabile, rezistente la căldură, durata de viata mai lunga decat a bateriilor.

24 Oră De Parcare De Monitorizare

Trei locuri de parcare de monitorizare moduri sunt acceptate.Puteți alege oricare dintre ele: 1. Atunci când motorul vehiculului este oprit, dual lens dash cam va comuta automat la modul de parcare.Înregistrare video prin înregistrare time-lapse, 2. Selectați detectare a mișcării de parcare de monitorizare meniu.Atunci când oamenii sau obiectele sunt aproape de partea din față a vehiculului, ambele camere se va înregistra în mod automat. 3. Selectați G-senzor parcare de monitorizare meniu.Atunci când mașina este lovită, reportofonul va porni automat înregistrarea și înregistra video de la acel moment.

G-senson & Looping Înregistrare

G-senson & Bucla de Înregistrare Vin cu built-in G-senzor,dash cam va detecta în mod automat o dată se agită sau coliziune, apoi blocați imagini și a le proteja de a fi suprascrise în bucla de înregistrare.

Ascunse de Design și Ușor de a Instala

Dash cam este ușor de instalat în spatele oglinzii retrovizoare prin utilizarea autocolant 3M, design compact, nu va atrage atentia.Obiectiv rotativ dedicat pentru toate tipurile de masina pentru a înregistra video la cel mai bun unghi .

Caracteristici cheie: 1. Built-in modulul GPS GPS logger este folosit pentru a, inclusiv datele de localizare în videoclipurile înregistrate.Bucurați-vă și urmăriți călătoria arată viteza, traseu și date în timp redare prin telefon sau calculator. 2. Dual Channel 4K rezoluție de 3840 x 2160P Fata + 1920*1080P Spate Dash Cam Suport dual channel pentru a înregistra în fața și în spatele drumului.Imagini clare de calitate pentru a salva fiecare detaliu cuprinzător. 3. Super Noaptea Versiune cameră Frontală cu Senzor Sony IMX 415 și Spate aparat de fotografiat cu Sony IMX 307.Sony Starvis senzor de imagine aduce extraordinar de noapte versiune, comparativ cu alte senzorul de imagine și înregistrează fiecare detaliu pe timp de noapte.Cu FOV 1.6 și 140° unghi larg pentru dual channel, pe dashcam păstrează un echilibru cu o perspectivă mai largă și o calitate excelentă a imaginii. 4. Dual-band Wi-Fi Built-in dual-band Wi-Fi pentru stabilirea dashcam precum și vizualizarea, descărcarea și partajarea video pe RoadCam App.Banda de 2.4 GHz dual band Wi-Fi aduce mai repede viteza de transfer a descărca clipuri video în telefon. 5. Avansat Modul De Parcare Smarmoo T3 are 3 modele de parcare mode, auto-detectare a evenimentului, care inclusiv tamponat modul de parcare pentru a salva 15s înainte și 30 de ani după evenimente, în timp lămpi de înregistrare, și bitrate scăzut de înregistrare pentru a satisface nevoile diferite de timpul de parcare ( memento Cald, ar trebui să fie utilizat cu cablu de alimentare ,și nu este inclus)

Etichete: dash cam 4k gps wifi usb, gp tracker, auto dashcam 4k, rusia tricou, înregistrare video, ds camera, spy camera wireless spy, dash cam moto, mi dvr, supercapacitor condensator

Numărul De Lentile 2
Pixeli 800Mega
Tip De Element DVR auto
Raportul ecranului 4
Ecran Tactil No
Dimensiunea De Afișare 3"
De Viață A Bateriei Nevoie de putere de aprovizionare
Rezolutie Camera 3840x2160
Camera Din Spate Da
Mod De Asamblare Ascunse De Tip
Unghi De Vizualizare 150°-160°
Max De Memorie Extern 256G
Card De Memorie Necesar Reding Viteza Clasa 10
Format Video mp4
De Cadre Pe Secundă 30
Baterie Built-in
Nume De Brand smarnoo
Caracteristici Speciale Funcția Wifi
Video Cod H. 264
Origine NC(de Origine)
Chipset-Ul Producătorului HISILICON
Ambalaj Original Da
Certificare PSE
GPS logger Interne
Senzor De Imagine SONY IMX415
Display LCD
Limba OSD Rusă
Interfață USB2.0

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea