11.88" 4G ADAS Android 8.1 procesor Quad-Core, 2GB RAM DVR Auto Dash camera GPS, Wifi, Bluetooth 1080P Auto Registrator oglinda Retrovizoare Z70

496.67lei

1 211.37lei

-58 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

11.88" 4G ADAS Android 8.1 procesor Quad-Core, 2GB RAM DVR Auto Dash camera GPS, Wifi, Bluetooth 1080P Auto Registrator oglinda Retrovizoare Z70

Toate oglindă ecran IPS de 11.88 inch

Display tehnologie să urmați exact curbele de design, tot drumul de la elegant colturi rotunjite,pentru a asigura 100% vizualizarea de imagini vor fi afișate în acest ecran oglinda.

Dual Lentilă HD 1080P Imagine

Acest aparat vine cu două camere și poate pentru față și spate ale vehiculului dumneavoastră.Cele două Camere HD poate înregistra simultan automat captura fiecare moment.Cu sprijinul de până la 128 gb card de Memorie.

Camera din spate de Înregistrare Video HD 1080P

unghi larg față de lentilă aparat de fotografiat, surprinde toată acțiunea în crystal clear video HD.

Android 8.1(cel mai Nou sistem de)+ 2GB RAM/32GB ROM(memorie suficientă pentru a instala aplicații, lucru fără probleme)

Smoothy Quad-core Opera: MTK6753 1.3 Ghz Cortex-A53, GPU Mali-T720MP3, 2GB Ram ,32GB Rom ,450MHz, 22.9 Gflops; viteză Mare de lucru, opera cu ușurință mai multe sarcini.

4G module pentru cartela SIM (Internet) + modul WIFI router = Navigarea mai repede

Navigarea în rețea oricând, oriunde; Suport banda de Rețea : 3G: GSM:900(B8)/1800(B3),WCDMA:2100(B1) 4G: GSM:900(B8)/1800(B3),WCDMA:2100(B1)/900(B8),LTE:FDD,2100(B1)

Două-mod de WiFi

WiFi Built-in vă permite rapid de navigare web.Harta GPS, film, muzică și aplicații ar putea fi pre-descărcat, atunci când WiFi este disponibil gratuit.de asemenea, ar putea fi un Loc de WIFI pentru alt dispozitiv, atunci când DVR auto vine cu internet prin 4G pe cartela SIM.

ADAS Plus Face de Conducere mai Sigur

Avansate de Conducere a Sistemelor de Alarmă (LDWS/ FCWS/FVMA) , pentru a menține dumneavoastră de conducere mai sigure.

Navigare GPS

Descărca preferate GPS pentru memorie internă, GPS de Navigare are un câmp de căutare, care îl face ușor de a găsi adrese.Indicator limita de viteză - unitatea afișează limitele de viteză pentru majoritatea drumurilor principale.

Parcare 24 ore de Monitorizare

aparatul va rămâne în stare de somn după ce părăsiți autovehiculul,iar ecranul curent de funcția de înregistrare reportofonul va fi activată atunci când există un obiect trece prin fata inducție. (Trebuie să vă conectați cu OBD buck linie a percepe DVR)

Monitor la distanță pe Masina Assist APP

Cu monitor la distanță app mobil"Car Assist" și conexiune la internet,acesta vă permite să monitorizeze de la distanță de conducere masina ta cale,și ce s-a întâmplat în jurul mașina dvs. de telefon inteligent.

Parcare În Condiții De Siguranță Inversa

Când mașina în marșarier, DVR auto va comuta automat la aparatul de fotografiat din spate cu locuri de parcare linie, asigură pentru convenabil și în condiții de siguranță de parcare.

Bluetooth handsfree

După împerechere bluetooth între DVR și telefon inteligent,ai putea face și primi apeluri direct de la oglinda DVR cu MICROFON încorporat și difuzor.

FM Transmite

Acesta poate fi transmis la audio auto cu FM, și ascultarea efectul este foarte șocant.puteți viziona video oricând, oriunde, pentru a asculta muzică , de viață inteligentă FM lansare.

Bucla De Înregistrare

atunci când detectează că cardul de memorie este în afară de spațiu, inteligent va detecta și șterge primele normal clipuri video, fără operare manuală, pentru a realiza o înregistrare în buclă!

Senzor De Gravitație

Când mașina a întâlnit-o coliziune,videoclipul va fi blocat, în mod automat a salva video, restabilirea la locul accidentului,pentru a preveni utilizarea abuzivă,șterge sau suprascrie.

Etichete: automat nespresso, cam dash, DVR, gp tracker, detector de radar, rusia tricou, Telefon 4g, înregistrare video, detector de radar 3 in 1 pentru rusia, android oglinda de la masina

Limba OSD Vietnameză
Bluetooth Hands-free Suport
Camera Din Spate 1080P
Dimensiunea De Afișare 11.88
Interfață Micro SD/TF
Unghi De Vizualizare 150°-160°
Video Cod H. 264
Rezolutie Camera 1920x1080
Ambalaj Original Da
GPS logger Extern
ADAS Suport LDWS / FCWS/ FVMA
Caracteristici Speciale Bluetooth
Curent 3A
Tip De Element DVR auto
Raportul ecranului 16
Numărul De Lentile 2
Tip De Interfață SIM
Monitoriza De La Distanță Suport
Senzor De Imagine 1/3 Cmos Color
Tensiune 12V-24V
ROM 32G
Camera Frontală 720P
Mod De Asamblare Oglinda Retrovizoare
De Viață A Bateriei Conectați original, cablu de alimentare la munca
Ecran Tactil Da
De Cadre Pe Secundă 30
Pixeli 500Mega
Format Video mp4
Chipset-Ul Producătorului MTK6735
Display IPS
Card De Memorie Necesar Reding Viteza Clasa 10
Abur Tehnologia Video Suport
RAM 2G
Max De Memorie Extern 128G
Baterie Built-in
Nume De Brand FANSICOUK

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea