Ceramic animale de Companie Lotus animale de Companie Fântână de Apă Filtre de Înlocuire 8Pcs de Bumbac Premium Carbon Activat și 2 buc Spumă Filtre, Alb

38.61lei

64.38lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

BESTCeramic animale de Companie Lotus animale de Companie Fântână de Apă Filtre de Înlocuire 8Pcs de Bumbac Premium Carbon Activat și 2 buc Spumă Filtre, Alb

1. Perioada de înlocuire: filtru de Carbon trebuie schimbat la fiecare 2 până la 4 săptămâni, în timp ce spuma filtrului trebuie curățate la fiecare 2 până la 4 săptămâni și înlocuirea la fiecare 2 până la 4 luni pentru o mai bună apă de calitate, în principal, în funcție de starea apă și numărul de animale de companie.

2. Dublu Sistem de Filtrare: filtrul De carbon ajută la purificarea apei și a elimina mirosurile neplacute, in timp ce filtrul de spumă blocuri de păr, praf sau resturi alimentare.

3. Sănătate și Securitate: Realizate din eco-friendly și materiale non-toxice, filtrele asigura apă de calitate și să ofere sănătos și apă pură pentru a proteja sănătatea animalului tau de companie.

4. Înlocuitor pentru Tritone și Fiumi: Acest filtru de schimb este în mod special pentru Tritone și Fiumi Ceramice de Companie Fântână de Apă, potrivit pentru câini sau pisici de toate dimensiunile.Pachetul include 8 filtre de carbon și 2 de spumă filtre.

5. Un fel de Memento: Înainte de înlocuire, se spală filtrele cu apă curată, și este mai bine să aibă o constantă și suficientă furnizarea de filtre pentru a asigura calitatea apei.

culoare: Alb

Material: carbon Activat

Conținutul Pachetului:

8 * filtru de carbon activ

2 * filtru de spumă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: cat fântână pentru apă, bea fantana de companie, pet de apa de fântână animale, bea cainele apa de fântână, caine mare fântână de apă, pisica bea fântână, pet de apa de fântână 14, fantana de companie, animale de companie mare fântână de apă, runda pet de apa de fântână

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea