&2 Bucati/set Hrănire Pisica Boluri pentru Câine Alimentatoare Automate Câine Distribuitor de Apă Fântână Sticla Pentru Pisici Castron Alimentare Și de Băut

51.82lei

79.70lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Informații despre produs:

Greutate: 1kg

Caracteristici:

1. Versiunea imbunatatita caracteristici produs dimensiuni mici, 3.8 L de mare capacitate, drept găleată care nu este voluminos, și aspect frumos.

2. 2 stiluri, de culoare roz de alimentare cu apă, verde alimentatorul automat pentru alimentarea cu apă fără griji.

3. Sifonul dispozitiv la partea de jos a cismea previne scurgeri de apă și controlează efectiv viteza de apa completarea și consumatoare de apă.Partea de sus este detasabila, iar apa poate fi injectat direct din partea de sus, care este foarte convenabil.Alimentatorul are o deschidere mare, care nu va bloca alimentare, și toate particulele nu va fi blocat.

4. 3.8 L de mare capacitate alimentator automat poate deține aproximativ 3,5 kg de boabe, potrivit pentru câini de talie mică/pisici timp de 7-10 zile, mijlocii și mari câini pentru 1-3 zile.Automat fântâni de băut poate deține aproximativ 7 sticle de 500ml apă minerală, potrivit pentru întreprinderile mici și mijlocii câine și pisică timp de 3-5 zile.

5. Potrivit pentru toate pisicile și câinii.

Etichete: chat transport, cat fântână de apă, castron pisica, zmee câini, hrana uscata pisici, jucarie pisica, castron caine, led pisica fântână de apă, pro castron câine, ușa gato

Material Plastic
Volumul 200g
Sursa De Alimentare Sifon
Tensiune no
Tip Câini
Origine NC(de Origine)
Min Ieșire 50g
Display LCD No
Max De Ieșire 100g

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea