Canisa de câine Cușcă de Sticlă de Apă Bautor Nu-Picurare animale de Companie Distribuitor de Apă pentru Animale de companie Poate Fi Ridicat și Coborât de Apă Potabilă Castron de Alimentare

67.43lei

84.28lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Ușor de instalat: Proiectat pentru a instala rapid și ușor pe o parte de o cusca sau canisa folosind un suport roata, acest distribuitor de apă vă permite să cu ușurință grijă de câinele tău prețios sau pisoi.

Rapid și Ușor de Îmbuteliere: spre Deosebire de pisică și de câine dozatoare de apa, tot ce trebuie să faci cu acest produs este de a transforma peste, deșurubați partea de sus, se umple cu apă, și apoi strângeți-l din nou.

Folosind Notă: atunci Când se utilizează reutilizabile pudel canisa de alimentare, vă rugăm să asigurați-vă că animalul tau este fericit și plin de umezeală!Acesta vă permite să furnizeze apă pentru canisa, fără a face o mizerie.

360° Rotație: portabil câine sticla de apa vine cu nici o duza picurare design.Puteți schimba direcția de rotație capacul superior 360°.Este ușor pentru a regla înălțimea de sticla de apa.

Cea Mai buna Alegere: Deoarece nu va picurare excepția cazului în care animalul tau de companie atinge vârful ușor cu limba, acest unic gravitatea canisa bautor asigură că prietenii tăi posibilitatea să bea în condiții de siguranță atunci când acestea sunt sete.

Caietul de sarcini:

Culoare: Roz, Albastru

Capacitate: 550ml/750ml

Dimensiuni: mici: aproximativ 7.5*11*18cm/2.95*4.33*7.09 în

Mare: aproximativ 7.5*11*23 cm/2.95*4.33*9.06 în

Lista De Ambalare:

1* Animale De Companie Distribuitor De Apă

Etichete: zmee câini, casă de câine, animale de companie bol 5, castron caine, animale de companie placa, x câinele distribuitor de apă, pro castron câine, câinele bautorii de minge, ș titularul, câine

Volumul 500ml/700
Tip Câini
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Aplicabile Rasa De Câine Universal
Tip De Element Sticle De Apă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea