Ktab Încărcător pentru Huawei Watch GT/GT 2 / GT 2e Ceasuri Inteligente Incarcator Cablu USB de Încărcare Rapidă Leagănul Huawei Watch GT2 Accesorii

29.32lei

45.09lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ktab Încărcător pentru Huawei Watch GT/GT 2 / GT 2e Ceasuri Inteligente Incarcator Cablu USB de Încărcare Rapidă Leagănul Huawei Watch GT2 Accesorii

Pentru ca pachetul să ajungă la tine în condiții de siguranță și rapid,ne trimite comanda prin Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim

Vindem numai încărcătoare, toate opțiunile nu vină cu ceasuri inteligente.

Descriere produs ·design Nou al HuaWei Watch GT / GT 2 / GT 2E / Onoare ceas încărcător stație,ușor de utilizat, doar conectați ceasul la doc de încărcare, și apoi conectați cablul USB la PC sau incarcator AC pentru a obține ceasul tău încărcat. ·Nu se poate percepe cu protejeze caz.Design Special anti-alunecare, ceasul tău este în siguranță în timpul încărcării. ·Înlocuiți original HuaWei Watch GT / GT2 / GT 2E / Onoare ceas cablu de încărcare pentru a încărca telefonul HuaWei Watch GT ceas inteligent de la noptiera,masa de birou, în mașină sau pe drumuri. ·Dacă HuaWei Watch GT / GT 2 / GT 2E / Onoare ceas nu se încarcă, este probabil HuaWei Watch GT nu a pus într-un loc drept, vă rugăm să re-încercați să-l pună în locul potrivit. ·5V/1A intrare.Scurt-circuit și protecție supraîncărcare.Observație: doar se potrivesc pentru HuaWei Watch GT / GT2 / GT 2E, nu se potrivesc pentru orice model de Ceas.Adaptor încărcător nu sunt incluse.Intrare: 5V/1A Ieșire:5V/1A Cald Sfat: Sterge portul de încărcare înainte de încărcare.

Despre Ktab

Alege Amercia și a UE Ktab brand.Magazin cu încredere!Autentic asistență pentru clienți, rapid de transport maritim și servicii de primă clasă.Ne sunt specializate în cercetare și dezvoltare, proiectare, producție, vânzări Bluetooth Căști și Boxe Bluetooth și Accesorii.Nu suntem medie AE vânzător.Suntem un mic, dar foarte dedicat compania s-a concentrat pe a face ceea ce contează cel mai mult pentru clienții noștri: client de ÎNCREDERE, servicii, produse de MARE , RAPID de transport maritim, și PREMIAT de asistență pentru clienți.

Despre A Garanta

Toate bunurile vor fi test de 2 ori înainte de expediere, dar din cauza de livrare, în Cazul în care mărfurile au nici o problemă, să ne anunțați, vom trimite un nou mod liber din nou, sau returna banii.

Despre Livrare

Super rapid este jocul nostru.Elementele sunt trimise în termen (24 de ore) 1 zi lucrătoare de la primirea de plată (dacă nu mai repede!).Asigurați-vă poștale adresa este corectă atunci când comanda.

Oferim transport GRATUIT pe toate ordinele' suma de peste$5 de Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim și de sub NOI$4 de untracked e-mail de aer. (numai plătească suplimentar aproape NE$1 pentru transport de Aliexress Standard de Transport maritim)

De Ce Să Alegeți Balioilhaircare.ro Standard De Transport Maritim?

Mai repede: este cea mai rapida metoda de transport maritim între toate e-mail de aer.Ia doar aproximativ 15-60 zile pentru a fi livrate pentru majoritatea zonă.

Siguranță: Se va reveni la plata integrală a dacă nu a primit marfa în termen de 60 zile( 90 de zile pentru transport adrese din Brazilia)

Am foarte recomandăm să vă alegeți Balioilhaircare.ro Standard de transport maritim dacă suma comenzii sub 4 dolari SUA.

Despre Timpul De Serviciu

Beijing Timp: de luni până sâmbătă de la 9:00 la 12:00 la 14:00 la 23:00 PM

Din cauza decalajului de timp, nu a răspuns pentru tine acum, te rog, iartă-ne!

Etichete: smartwatch, smartwatch de sex masculin huawei, bărbați ceas inteligent, huawei b5 talkband curea, gt2 scripete, hs6620d ceas inteligent, lige smartwatch femei, bărbați ceas, smartphon, smarthwatch xiaomi

Cerere Grupă De Vârstă Adult
Limba engleză
Tip Încărcătoare
Funcția Mesaj De Notificare
Compatibilitate Android
Nume De Brand KTAB

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea