SMD Buzzer Magnetice Componente Acustice , KLJ-5030

29.32lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Introducerea de produse și Aplicații

2 Produse Principale: precizie Integrat electroacustic dispozitive, inclusiv electronice, buzzer, ca o funcție de avertizare pentru diferite dispozitive electronice.

2 Caracteristici: Mic și subțire, cu manopera de rafinat și de înaltă eficiență de producție.Vom încerca pentru a satisface tendința de a face produse electronice final mic și subțire.

2 Aplicații: poate fi utilizat pe scară largă pentru accesorii telefon mobil, tabletă, calculator personal accesorii, sistem Bluetooth dispozitive, de plată bancar sistem, dispozitiv terminal de Internet de lucruri, dispozitive inteligente portabile, sistem GPS, dispozitive medicale, etc.

Specificație de KLJ-5030 SMD Magnetic Buzzer

Descriere a SMD magnetic buzzer:

1. LCP este aplicat ca material carcasă cu proprietăți, inclusiv rezistență la căldură și acido-alcaline rezistență

2. Bine alese galben iarba este aplicat ca de plumb pin material, în scopul de a oferi cele mai bune de sudare proprietate a produsului.

3. Dimensiune mica de produs se adaptează la mai multe PCB design spațiu.Se întâlnește tendința de a face produse electronice în cele din urmă, mici și subțiri.

4. Mature SMD design îndeplinește perfect SMT cerințele care a imbunatatit foarte mult de sudare eficiență.

5. În mod constant distanța efectivă de ieșire de sunet este foarte potrivit pentru o gamă largă de dispozitive electronice portabile

6. Nominală de val pătrat de ieșire și tensiunea nominală sunt necesare

7. Directiva ROHS-conform

Societate Cooperantă

Prin intermediul a șapte ani de efort, ne-am stabilit pe termen lung de cooperare cu samsung, OPPO, Lenovo, Philips, TCL, BYD, etc. faimosul brand.

Produs de calitate, timp de livrare și de servicii au beneficiat de o bună reputație.

Scurtă Introducere de Compania Noastra

ChangZhou Keliking Electronics Co., Ltd.este un set complet furnizor de soluții pentru micro SMT electroacustică.Ne face în principal cu proiectarea, producția și vânzările pentru micro SMT electroacustic dispozitive, putem oferi complet set complet de soluții.

Capitalul social este RMB 10,000,000. Domeniul de activitate: proiectarea, producerea și vânzările de electronice; Import & export pentru diferite tipuri de mărfuri și tehnologie.

Cifra de afaceri în 2015 este RMB 50,000,000. În 2016, am început să consolideze în amonte și în aval de producție și extindeți gama noastră.Acest lucru va crește și mai mult volumul vânzărilor în viitor.

Etichete: ieftin paturi aer pompa, fiesta vorbitor inel, fiesta viteza de fixare, ou colier de paște, golf bara de protecție 7, geometrice, buline, fiesta recenzii 2015, geometrice covor de lumină, geometrice hârtie pop

Nume De Brand KELIKINGS
Tip Baterii De Ceas

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea