3 Pack Moale de Silicon rezistent la apa Bratara Accesorii de Sport Înlocuire Curea Mansete pentru Samsung Galaxy Fit 2 SM-mărcile de oțel r220

39.68lei

49.59lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[Design personalizat]:, Special concepute curele accesorii compatibile cu Samsung Galaxy Fit 2 SM-mărcile de oțel r220 Tracker de Fitness.Flexibil și ușor, este cea mai buna alegere pentru sport. (Dispozitivul nu este inclus).

MATERIALE de ÎNALTĂ CALITATE: Aceste benzi pentru Galaxy Fit 2 sunt realizate din gel de siliciu material, care este moale, confortabil.La modă măiestrie, durabil.Ecologic pentru pielea umană, perfect pentru uzura de zi cu zi, ploaie, transpiratie, și rezistent la apa.

UȘOR ON ȘI OFF: Bine măiestrie face curea de ușor de instalat și un buton deschide de pe Galaxy Fit 2, nu sunt necesare unelte.În același timp, măiestrie rafinat face cureaua si ceasul poate fi conectat ferm și ferm, și, de asemenea, legătura dintre catarama si gauri de dimensiuni.

Perfect poartă experiență: mai ușoare și mai durabile.Ușor de curățat și nu este nevoie să vă faceți griji despre decolorare.Aceste benzi pot fi ca nou dupa luni de utilizare.Moale si rezistent, foarte confortabil de purtat atunci când faci exercitii, somn si mai mult.

Culoare: negru + gri + albastru

Material: silicon

Conținutul Pachetului:

1 * Negru Mansete

1 * Mansete Gri

1 * Albastru Mansete

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: galaxy fit 2, aluminiu caz xiaomi, samsung sm r375, sm r370 film, samsung galaxy fit 2, samsung purta fit 2, trupa sm r370, galaxy fit 2 curea, piese samsung fit 2, huavei p30 pro

Nume De Brand FGHGF
Tip Curea De Mână
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea