1 buc.Accesoriu Benzi de Piele curea pentru a se Potrivi -este Responsabil 2.Se potrivește 5.9-8.1 inch Încheietura mâinii

36.34lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pentru a se Potrivi pic de încărcare 2 benzi din piele,Accesorii Benzi de Piele curea pentru a se Potrivi pic de Încărcare 2.Se potrivește 5.9-8.1 inch Încheietura mâinii 7 culori.charge2 trupa.

Culoare: negru, gri.aur, argint, maro,cafea.multicolor ceea Ce veți obține este de 1 buc banda ( Nu tracker) Înlocuirea Benzi de Piele se Potrivește 5.9-8.1 inch încheietura mâinii,cele Mai încheietura mâinii.Numai Înlocuire Trupa,Nu inclusiv tracker.Confortabil, elegant, de înaltă calitate din piele.Oțel De Înaltă Calitate Ceas Catarama.Ușor pentru a redimensiona bratara.

NOTĂ:

Transport :

Elementele vor fi livrate si ambalate în termen de 2-4 zile lucrătoare de la primirea de Escrow sau de plată Bancar, prin intermediul repede EMS sau DHL serviciile de coletărie, care va dura 5-7 de afaceri de zile pentru a ajunge de cele mai multe locații.

Puteți verifica starea livrat pe linie.

Vă rugăm să ne anunțați dacă încă nu poate primi elementele în termen de 15 zile după ce ai plătit, atunci putem investiga

Serios ofertanți numai!Toate vânzările sunt finale!Plata trebuie să fie primite în termen de 3 zile lucrătoare.

Rambursare Si Returnare:

În caz de lipsă/piese defecte, vă rugăm să ne anunțați, nu mai târziu de 7 zile după ce primiți element și vom aranja re-expediere a elementului.

Se întoarce, vor fi date ca piese de schimb, banii nu vor fi rambursate.

Oferim servicii post-vanzare în termen de 1 an de la cumpărare.Pentru primele 1 luni de la achiziție, ne-ar suporta o cale de transport de marfă (de la China la loc).După 3 luni de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să suporte dus-intors de transport de marfă .

Observații:

Pentru un produs defect (nu de lucru), puteți și numai pot de schimb pentru aceleași elemente.

Sincer lucra cu tine .

"

Etichete: bratari colorate originale banda de 5, xiaomi mi band 5 globală inițială versiunea, xiaomi mi band 3 original, bratara, original xiaomi mi silicon interschimbabile brățară, xiaomi mi band 5 bratara miband de argint, xiaomi mi band 5 metal braslet, xiaomi mi band 5 ore, xiaomi a acoperi nota 5 brățară, original xiaomi mi band 3 curea de mână, xiaomi mi band 2 amazfeel brățară

Nume De Brand KINGDAKA
Compatibilitate Toate Compatibile
Funcția pentru taxa de 2
Tip Watchbands
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Origine NC(de Origine)
Limba pentru taxa de 2

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea