Gamepad Bluetooth Gamepad Wireless Pentru IOS, Android Joc pentru telefonul Mobil Joystick Stretchable Gamer Controler de Declanșare Pentru PUBG de Jocuri de noroc

29.94lei

51.62lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Controler de Joc fără fir - Ușor să se conecteze prin bluetooth, fără fir necesar, pliabil clip pentru telefon, buzunar, usor de transportat oriunde doriți.Mare percision și ușor să apăsați și răspuns imediat, se mișcă fără efort în orice direcție.

Elastic de Prindere Telescopic mobile gaming controller potrivit pentru telefoane de 3.5-6.5 inch, se extinde-ți telefonul într-un tradițional controller, mai confortabil pentru mâinile tale, nu-și mâinile crampe după faza lungă perioadă de timp; lucrări pentru Sumsung galaxy / LG/ HTC/ Sony/ Nokia/ Motorola/ Huawei/ Xiaomi/ HTC/ nova/iPhone XR/ X iPhone/ iPhone XS/ iPhone 8. Nu suport MTK dispozitiv.

Mobile Gamepad pentru Android și iOS iPhone - Sprijin Android 6.0, iOS 11.0~13.3 și pentru Windows funcționează sysytem și așa mai departe.Built-in wireless Bluetooth, poate suporta 2~10 metri gamă largă de control de funcționare. 3 Moduri de Android/IOS/ satisface toate nevoile dumneavoastra; Cu tehnologia Bluetooth, nou mod de a juca dumneavoastră preferat de jocuri FPS, cum ar fi PUBG, Arena de Valoare, Mobile Legenda atâta timp cât jocul vă permite să personalizați cheile.

Personaliza Tastele de Cartografiere pentru Jocuri pentru telefoane Mobile - trebuie Doar să descărcați "ShootingPlus V3" APLICAȚIE de pe Apple store sau Google Play, wireless, Bluetooth conecta telefonul mobil controller, personaliza setările de opțiuni pentru a optimiza funcționalitatea pentru a satisface toate nevoile dvs., de a spori o mare experiență de joc, atunci când te joci MOBA și jocuri FPS.

Timp de Așteptare - Construit cu 400Mah reîncărcabilă Li-baterie, încărcare rapidă operatorul de aproximativ 2 ore pentru a păstra joc mobil joc de 8 ore.Vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, dacă operatorul are probleme, ne promit că vor face tot posibilul pentru a vă oferi satisfăcătoare după-vânzare de servicii.Notă: activați butonul este pe partea stângă a operatorului.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Culoare : Negru

Dimensiune: 163 * 86.8 * 36mm

Suport sistem:IOS/Android

Conectați metoda:Bluetooth4.0

MPN: a Nu Se Aplica

Caracteristici Suplimentare: De Întindere

Material: ABS

Capacitate baterie:400mAh

Tensiune de încărcare:DC5V / 500mA

Timp de lucru:8 Ore(în Funcție de mediul de utilizare)

Timp de încărcare:2-3 Ore

Mâner extensibil dimensiuni: 78mm—165mm

Aplicabile mobile version: pentru iOS 11.0 și mai presus de /pentru Android 6.0 și mai sus

NOTĂ: Nu se potrivesc pentru iOS 13.4 și de mai sus!!!

Pachetul Inclus:

1*Gamepad

1*cablu de încărcare

1*Manual De Utilizare

Note:

Notă: Mobile gamepad-uri nu suporta telefoane MTK

Etichete: joc de control, acer gamer, joypad joystick-ul android, android gamecube gamepad, controlul pubg, pubg declanșează caz, control pc gamer, sy pubg, pubg controller asus, gamepad wireless

Pachet Da
Compatibil Marca/Model Alte
Suport Dropshipping
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand centechia

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea