GameSir F1 MOBA Joystick-ul de Prindere pentru Android & iPhone (Mobile Legende, Orgoliu, etc) Gamepad Prindere Extins Ocupe

37.54lei

67.06lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

GameSir F1 MOBA Joystick-ul de Prindere pentru Android & iPhone (Mobile Legende, Orgoliu, etc) Gamepad Prindere Extins Ocupe

Gamesir F1 Joystick-Ul De Prindere

Cu o mare inovație și pasiune, GameSir F1 Joystick-ul de Prindere s-a născut pentru a aduce mai multe schimbări pe jucătorii viața de zi cu zi.F1 caracteristici integrarea unui telefon de prindere și o lipesc pe joystick.

Solid-telefon construit de prindere nu este doar telefonul sta dar upgrade-vă experiența de joc la nivelul următor.Stick-ul-pe joystick-ul rezolvă problema de stângăcia de touch-screen joystick-ul, controlul personaj din joc la fiecare mișcare mai precis.

Ideal pentru orice joc are un ecran pad de control, cum ar fi Mobil Legende, Arena de Vitejie, FIFA mobile, Dragon Nest SEA, GTA etc. Mobile GameSir F1 Joystick-ul de Prindere face ca legendele de neoprit!

Elastic De Prindere

Telescopic-boom proiectarea prindere cu opritoarele face o mare întindere de spațiu pentru a se adapta diferite dimensiuni de smartphone-uri până la 6.7 inch (17 cm) lungime.Se potrivește iPhone 8 plus, Samsung Nota 8, Xiaomi MI MIX2 perfect.Pentru a proteja telefonul, prindere are, de asemenea, fiecare rezistente EVA tampoane pe ambele laterale interioare pentru a asigura poziția de a fi strămutate.

Reglabil Braț Leagăn

Joystick integrat braț leagăn vă permite să plug & deconectați-l în partea dreaptă sau partea stângă a portului bazează pe mana ta prioritate.De asemenea, se poate deplasa pe direcția verticală a găsi un loc perfect pentru a se potrivi poziția de mână.

Grad ridicat de flexibilitate leagăn brațul asigură joystick-ul se lipeste pe telefon cu grosime diferită în siguranță.Brațul leagăn poate fi scos cu ușurință.Elimina sau stick-ul înapoi pe ecran ori de câte ori doriți.

Ultra Low-Frecare, Stick-Pe Joystick

Ultra-Portabil, De Cinci-Unghi, Built-In Suport

Baterie-Gratuit

Pachetul De Conținut

Joystick-Ul De Prindere*1

Swing arm*1

Smartphone-ul nu include

Etichete: android bluetooth gamepad, telefon pubg mobil, gamesir t1s piese, wee2t, joypad joystick-ul android, gamesir x1, joystick-ul, Control, control usb, controla pc-ul

Suport telefon 4.5-6 inch toți telefon inteligent
Funcția 1 gamepad gamesir
Pachet Da
Tip De Interfață USB
Compatibil Marca/Model NICI unul
Numărul De Model GameSir F1 Joystick-Ul De Prindere
Material plastic + silicon
Tip Joystick-ul de Prindere pentru Gamepad-uri
Joc Video tip accesorii Controler De Joc
Funcția 2 gamesir joystick
Greutate Pachet 0.129 kg
Conținutul Pachetului Joystick-ul de Prindere și brațul Leagăn
Nume De Brand gamesir
culoare Negru/Albastru/Roz

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea