Fierbinte De Vânzare ! Pentru PS4 Controler Bluetooth Gamepad Vibrații Verson 2 Pentru Playstation 4 Joystick Wireless de la Distanță Controler de Joc

37.08lei

46.37lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

Fierbinte De Vânzare !Pentru PS4 Controler Bluetooth Gamepad Vibrații Verson 2 Pentru Playstation 4 Joystick Wireless de la Distanță Controler de Joc 1.Înainte de shippping fiecare produs va fi testat bine.Putem face : 1,control de Calitate:Toate joc video de piese de schimb trebuie să fie testate de echipa noastra de profesionisti QC. 2,timp de Livrare: timp de Plumb este de 1 sau 2 zile lucratoare. 3,După serviciu:a susține calitatea în primul rând, principiul de a acorda prioritate clienților. 4,model Produs: putem oferi toate tipurile de piese de schimb și accesorii, de exemplu pentru xbox360,pentru Sony,Pentru Nindtendo și așa mai departe. 5,Suntem un en-gros și cu amănuntul furnizor de joc video de cel puțin 11 ani, avem o experiență bogată.

Caracteristici:

Acest produs este fabricat din material ABS de înaltă calitate, puternic și durabil.Design Ergonomic, maner confortabil, experiență nelimitat.Mânerul este mic și ușor, ușor de utilizat, plug and play.Extrem de sensibil butoane de funcții, sensibilitate excelentă, nici paste, nici o întârziere în jocuri.Profesional proiectat pentru PS4 mainframe, nu vor fi probleme de incompatibilitate.

1. Acest Dispozitiv proiectat cu versiunea full-featured, cu funcție touch, audio externe, dublă vibrație, 2. dispozitivul de aplicare pentru Bluetooth Wireless Controller dispune de un built-in difuzor și setul cu cască stereo jack, punând mai multe noi opțiuni audio în mâinile jucătorului.3.Perfect Compatibil pentru PS4/PS4 Pro, Suport PC cu Win 7/8/10 Sistem.Am testat fiecare controll înainte de a trimite pentru a vă asigura că funcționează corect.vă rugăm să urmați instrucțiunile dacă aveți de gând să-l utilizați cu alte dispozitive, cu excepția de PS4. Pachetul include: 1 *Wireless Gamepad-uri Bluetooth 1 * Cablu USB de Încărcare Observa : 1:Acest lucru nu este original pentru controller, este Chinei de producție de înaltă calitate pentru controller PS4. 2:este disponibil de receptor Bluetooth sau cablu USB !Acest gamepad-ul poate fi conectat la calculator prin Bluetooth, dar calculatorul trebuie să aibă funcția Bluetooth.În cazul în care computerul nu are funcția Bluetooth, trebuie să contactați serviciul clienți pentru a achiziționa un transmițător Bluetooth。Dacă nu știți cum pentru a conecta gamepad-ul la computer prin Bluetooth, vă rugăm să cereți servicii pentru clienți.De Brand nou și de înaltă qualityBluetooth wirelss Gamepad cu funcția Pentru PS4,incluse: Funcția Touch, Difuzoare, mufă pentru Căști, Dublu Șoc.

PS: 1. Pot exista mici dimensiuni abateri datorită măsurare manual, diferite metode de măsurare și instrumente. 2. Imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului din cauza diferitelor fotografierea lumina, unghiul și monitor.

dacă aveți nevoie de mai multe poza pentru controlere pls vă rugăm să nu ezitați să ne contactați thx .

Stimate Client aici sunt 2 model Pentru Ps4 controler wireless , verificați care o preferați thx .

Etichete: ps 3 sony playstation, ps4 4 gamepad, laser ps4, gamepad ps4, statie sony playstation 4, joc mouse-pad, xbox 360 controlează, controlul ps4, gamepad wireless, controla pc-ul

Origine NC(de Origine)
Pachet Bubble sac+Hard cutie de hârtie
Timp De Plumb 1-2 zile de lucru zile
Caracteristică 2 Pentru PS4 PS3 PC
de urmărire Înregistrați numărul de urmărire
SONY Model playstation3
QC Fiecare Testat unul câte unul
Compatibil Pentru PS4 Controler Bluetooth Gamepad Vibrații
Compatibil Marca/Model Sony
Numărul De Model Fără Fir Bluetooth
Nume De Brand KOSSCUTE
Tip De Interfață Bluetooth
Caracteristică 1 Suport Dropshipping

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea