PS4 Wired Controller pentru Playstation 4 Dual Vibration USB Cablu PS4 Gamepad Joystick-ul pentru Playstation 4/PS4 Slim/PS4 Pro PC

67.06lei

83.82lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

【Plug și să se Joace】 Controlerul este special conceput pentru consola PlayStation 4, compatibil cu Playstation 4, PS4 Slim, PS4 Pro, Doar conectați și du-te.

【Dual Funcția de Vibrație & LED Indicator】 Construit-în stare de șoc vibrații feedback-ul de motor și de lumină integrat bar oferă mai autentic experiență de joc.

【Control precis】 stick-uri analogice, și butoanele de declanșare de acest controler au fost îmbunătățite pentru a oferi jucătorilor un control precis pentru PS4.

【Design Ergonomic】Mânere și contururi au fost proiectate pentru a se potrivi mâinile mai confortabil.Permite un maxim de confort și gameplay-ul fără sfârșit.

【Controler cu fir】Cu 1,9 M cablu USB, vă puteți bucura de PS4 jocuri de noroc într-un unghi de vizualizare confortabil.Bucurați-vă de o alimentat și conexiune fiabilă cu un controler cu fir.Nu suport audio jack, Touch Pad și Giroscop sau de Mișcare .

Etichete: joc de control, gamepad ipega, gamepad ps4, gamepad comutator, joc ps4, Ps 4, control wireless ps4, joystick-ul, ps5 joystick original, gamepad microsoft

Tip De Interfață USB
Nume De Brand Ipega
SONY Model PLAYSTATION4
Pachet No
Compatibil Marca/Model Sony
Compatibil cu pentru PC/PS3/PS4
Lungime Cablu USB 1,9 m
Origine NC(de Origine)
Colro negru
Greutate 230g
Funcția Construi în Dual Motor de Vibrații
Tip Gamepad-uri
Dimensiune 155*112*65mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea