En-Gros Pubg Controler Wireless Bluetooth Joystick-Ul Joc Gamepad Controler De Joc Bluetooth Joystick-Ul Pentru Tableta Pubg Controller

60.21lei

103.77lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Descriere Produs

În timp ce Wii U GamePad și Wii Remote pentru un interesant și diferit pentru a juca jocuri.Unele jocuri, cum ar fi Super Smash Bros Wii U, lucra mai bine cu un controller standard ca Wii U Pro controller.Wii U Pro gamepad este asemănătoare cu cea standard de controlorii de pe alte console de jocuri video, dispunând de un design ergonomic, două stick-uri analogice, și o varietate de butoane și declanșează.Similar cu principalele GamePad controller, Wii U Pro WUPARSKA controller, de asemenea, caracteristici de Putere, Home, Selectați, și butoane de Start.Regulatorul dispune de o baterie reîncărcabilă cu un enorm 80 de ore de conducere, ceea ce înseamnă că puteți juca Super Smash Bros. sau Mario Kart 8 toată noaptea, fără a fi nevoie să vă faceți griji despre controller scurge de suc.

Descriere Produs

Notă: Aceasta este a 3-a Parte a produce de înaltă calitate.

Caracteristici

* Este de o mare precizie controller pentru Wii U

* Bluetooth Wireless - Bluetooth Tehnologia Bluetooth vă permite un control continuu

* Opera ușor și rapid

* Confortabil de a deține, chiar și în timpul sesiunile extinse de joc

* Caracteristica dual analog sticks si ergonomic buton layout

* Compatibil cu Wii U de sistem sau jocuri

Cum să-wor k

1. Rândul său, pe Wii U. în Timp ce pe Wii U Meniu, apăsați Butonul de SINCRONIZARE de pe Wii U Consola pentru a afișa controller ecranul de conectare .

2. Apăsați butonul de SINCRONIZARE de pe consola din nou, până când ecranul afișează tip de controler care doriți să vă asociați.

3. Apăsați butonul de SINCRONIZARE de pe Wii U Pro Controller.

4. Urmați instrucțiunile de pe ecran.

5. Jucătorul LED-ul de pe controller se va aprinde atunci când asocierea este completă.Jucătorul LED-ul indică numărul de jucător al operatorului în prezent în uz.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini

Culoare: Negru

Material: Plastic

Dimensiuni: 4.33 x 6.3 x 1,5 " / 11 x 16 x 3.8 cm (L x W x H)

Greutate: 7.9 oz / 224 g

Pachetul Inclus:

Pachetul Include

1 * Wireless Pro Controller pentru Wii U

1 * Cablu USB de Încărcare

Notă: Până la șase Telecomenzile Wii și/sau patru Wii Pro Controlere pot lucra împreună cu Wii U, folosind fie senzorul de striptease pe Wii U GamePad sau sensor bar.

Etichete: pistol wii, familia gamepad, nunchunk wii, super nintendo wireless, nintendo wii, extensia snes, WII, controlul wii u, wii u, nunchuk wii

Nume De Brand choifoo
Compatibil Marca/Model Wii U
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea