Princess Cort Cort de Joaca Pliabil Albastru Roz Jocul Casa Cort de Interior, de Exterior Jucarii pentru Copii Cortul Pentru Copii tipi infantil

59.96lei

93.65lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Cadoul Perfect: cort este cadoul perfect pentru copii.Fiecare fata are un vis prințesă!Mica ta printesa merită cel mai bun castel magic!Stând în cort, o lume plină de magie, care îndeplinesc toate iluziile despre viata de printesa.

2、Design Practic: Acest castel cort oferă copilului dumneavoastră un spațiu privat de propria lui.Cort permite-i să citească, să gândească, și să se distreze cu copiii.

3、Ușor De Curățat: joaca-cortul este usor de asamblat si curat, rapid de instalat și ușor de susținere.Se potrivește într-un ușor, portabil cu fermoar geanta de transport atunci când nu aveți nevoie de ea.

4、Bine Meșteșug: robust ciorap miez din fibră de sticlă laminată asigură stabilitatea cortului.Lacrima-up-rezistent la materialul textil al cortului este de înaltă calitate.Usi si ferestre din cort asigura ventilație internă și permite părinților să viziteze ocazional.

5、Aplicarea pe scară Largă: cortul este potrivit pentru toate ocaziile, poate fi la cort pentru copii, și poate fi folosit la domiciliu sau în aer liber.

Caietul de sarcini:

Nume: Printesa Prinț Cort pentru Copii

Culoare: roz, albastru

Materialul: fibre de poliester, poliester

Dimensiuni(aprox.): diametru - 105cm/41.34 în, înălțime - 135cm/53.15 în

Greutate: aproximativ 0.9 kg

Caracteristici: ușor de curățat, murdar

Varsta de utilizare: 6 luni sau mai mult

Lista De Ambalare:

1*Cort De Joaca

Etichete: bambus kimono, indian cort în aer liber, kitty cort în aer liber, patut perna, wigwam, mama perna, copilul perna, buble cort în aer liber, cort cort pentru copil, cort

Caracteristici Pliabil
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Tip jocul casa de cort
dropship Suport
Material Poliester
Nume De Brand MINOCOOL
Avertizare no
Numărul De Model cort copii
type1 Jucărie cort

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea