CURTE Copii Play Ball Pool Joc de Copil Piscină Uscat pentru Sugari Bile Groapă Juca Garduri Manege Ocean Minge Amuzant loc de Joacă pentru Copilul Jucărie Cort

209.85lei

344.01lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2 CURTE Copii Play Ball Pool Joc de Copil Piscină Uscat pentru Sugari Bile Groapă Juca Garduri Manege Ocean Minge Amuzant loc de Joacă pentru Copilul Jucărie Cort

Caracteristică:

Dimensiune: 90*30 cm

Material: pânză

Design: round ball pool

Pachetul include

Numai cortul.NU, inclusiv bile si alte decoratiuni.

Dacă doriți să obțineți accesorii, vă rugăm să le cumpere separat.

Suntem foarte apreciat de clientii nostri lor experiență de cumpărături fericit!Dacă sunteți mulțumit cu cortul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback cu poze, satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru și în curs de desfășurare motivația!

Transport

1, Comenzi sub 100 de dolari vom alege China Post Air Mail, Ordinele de peste $100, de Obicei, vom alege DHL, Fedex, TNT, UPS, Aramex patru metoda de transport maritim, uneori, o metoda de transport maritim va fi întârziere, așa că vom trece la alte metoda de transport maritim.

2, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Rusia client nevoie de numele complet, multumesc.

3, Dacă acesta nu a putut nave pentru țara dumneavoastră, sau costul de transport maritim este foarte mare, vă rugăm să ne contactați în legătură cu o problemă de transport maritim.

4, vă Rog să observați că PO.CASETA adresă NU este disponibilă, vă rugăm să oferiți detaild adresă ca adresă de domiciliu.Vă mulțumim pentru înțelegere.

1, Dacă nu ați primit pachetul, după o lună, vă rugăm să verificați informațiile de urmărire în primul rând, atunci contactați-ne despre problemele, vom încerca noastre cele mai bune să se ocupe cu ea!

2, Dacă ați primit o rupt pachet, sau dacă aveți orice întrebări de produse și servicii post-vânzare, sau reclamații,

vă rugăm să ne contactați și trimite imagini, vă rugăm să nu deschideți un litigiu și de a da un feedback negativ, vom emite o rambursare sau o retrimite.

3, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Rusia client nevoie de numele complet, multumesc.

4, Dacă aceasta nu ar putea nave pentru țara dumneavoastră, sau costul de transport maritim este foarte mare, vă rugăm să ne contactați în legătură cu o problemă de transport maritim.

1, după ce a primit pachetul, vă rugăm să ne spuneți ce părere aveți despre serviciul nostru, și vă rugăm să ne dea un 5 star feedback, care ne va ajuta foarte mult în activitatea noastră.

2, Dacă nu sunteți mulțumit sau aveți orice nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați a trimite un mesaj sau e-mail, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale.Satisfăcătoare dvs. este succesul nostru.

Vă rugăm să ne anunțați înainte de a decide de a da un feedback negativ!

Întrebări și cerințe cu privire copiii se joacă cort vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii!Vă mulțumesc! :)

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Etichete: loc de joacă în aer liber, cort, vorbesc cort, ori partidul cort, diys copii cort, igloo, sadaharu, cort copii, baby park, cort băiat cort

Caracteristici Pliabil
Dimensiune 90*30 cm ball
Numărul De Model Piscina cu bile pentru Copii
Cerere Copiii se joacă
Tip Minge Gonflabila Piscina
Model minge pentru copii
Cort Stil Casute pentru copii
Design minge pentru copii
Material Pânză
Atenție PE bile nu sunt incluse
Nume De Brand CURTE
Avertizare Vă rugăm să păstrați copii cort departe de foc
Intervalul De Vârstă 0-12 Luni
Stil Indian Casa Cort Casa Cort
Starea Complet nou copil cort
Calitate Calitate de Top pentru copii joaca cort
Numele minge Copii săraci cort

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea