Wigwam "COLIBĂ", complet cu o dantela lampa de Alena Akhmadullina

548.41lei

637.69lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

Confortabil vigwam colibă-întruchiparea de fiecare copil visele despre propriul său colț, în care este atât de mare să se joace, să viseze și să dea va la imaginație.Rafturi de un cadru din lemn natural sunt asamblate într-un ușor și stabil de design.Atunci când copilul crește, baza de vigwam este transformat într-un elegant cuier pentru haine.Wigwam colecta cu ușurință și demontați-în formă pliată este nevoie de un minim loc de depozitare.Colibă va fi un punct culminant pentru interior de copii și un refugiu de încredere pentru copil.

Îngrijire și Întreținere

• Proteja produsul de pete și murdărie.Rezultate pata elimina cât mai repede posibil, înainte de uscare, umed cu o cârpă curată și uscată, dacă este necesar, se umezește cu o soluție de săpun slab sau un mijloc pentru curățarea mobilier.Rămâne de apă se îndepărtează imediat de pe suprafața cu o cârpă moale.

• Pentru a îndepărta praful, utilizați o cârpă moale și uscată sau un aspirator cu mobila moale duze de păr.

• Capul este recomandat să se spele în mod special delicată spălare la 30 ° C. a nu se decolora.Delicat presare și uscare.Nu de fier.Curățătorie chimică, este interzisă.Uscarea în poziție verticală în umbră.

• Nu utilizați produse de curățare abrazive, bleach, precum și produse de curățare pe bază de amoniac sau alcool.

• Materialul trebuie să fie complet uscat înainte de a re-utilizarea sau depozitarea.

• Produsul ar trebui să fie depozitate într-un loc uscat ventilat cameră.

• Deoarece copac are proprietatea de a se deforma în funcție de temperatura și umiditatea din cameră, este foarte recomandat pentru a trage în sus șuruburi și alte elemente de fixare din timp în timp.

• Respectați măsurile de precauție atunci când vă deplasați sau muta mobila.Cu manipularea neglijentă, mobilier din lemn poate fi deteriorat.

• Arborele este un material natural, culoarea se poate schimba de-a lungul timpului.

Caracteristică

Lampa funcționează pe 3 1,5 V baterii AAA (nu sunt incluse).

Dimensiune: 65*80mm.

Putere: 1 W. Tensiune: 4,5 ÎN.Flux luminos: 60 LM.Tip și număr de baterii: 3 baterii AAA.Temperatura de culoare: 6000 K.

Etichete: Hrana, copil fericit ultima, lampa trage, wigwam, babi, cupa copil fericit, baterie candelabru, cort wigwam, cort, cort cort

Nume De Brand Copil Fericit
Origine NC(de Origine)
Putere Tip Baterie 3 Buc AAA
Iluminat Lampa cordon
Numărul De Model COLIBĂ
Intervalul De Vârstă 2-4 Ani
Tip De Plastic/Lemn Casă De Joacă
Material Pânză

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea