Noi Fierbinte! Disney Congelate pentru Copii Machiaj Jucarii Copii Cadou de Ziua Formă de Flori Fete Cosmetice Jucarii pentru Fete Copii Machiaj Set

233.43lei

389.02lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Hidratare, luciu de buze: nu doare pielea de pe buze: utilizați mai Întâi un strat de ruj, nu numai pot proteja mai bine buzele, dar face, de asemenea, ruj de culoare mai multe culori si uniform repartizate interior spre exterior.buzele și pielea tin strâns legate.Nu este ușor să se estompeze.

2、pline de culoare fard de obraz: Lumineaza tonul pielii și de a îmbunătăți forma fetei.A pus ușor pe fata, ca o prințesă zâmbet desigur, fard de obraz rumen, rumen și zâmbind frumusete colorate.

3、Bogat fard de ochi: Strălucitoare și ochi-prinderea: în primul rând, folosiți o perie fard de ușor să se aplice o cantitate mică de fard de ochi, se aplică cu atenție la poziția pleoapei, și atunci când veți deschide ochii, veți găsi că ochii tăi au un nou sentiment.

4、Răcoritoare pulberi respirabile: Uniformă non-aglutinare.Folosiți un puf de a aplica o cantitate mică de pulbere pentru copii tort, se aplică pudra pe fata, si se distribuie uniform pentru a da un efect natural.

5、3-lac de unghii de culoare: Ingrijire pentru unghiile tale și dă-off-diamant strălucire.În primul rând se aplică de la mijlocul unghiei spre spate si apoi pe părțile laterale ale unghiei.După ce suprafața este ușor uscat, aplica un al doilea timp pentru a face culoare mai uniforma.

Descrieri:

1. Hidratare, luciu de buze: nu doare pielea de pe buze: utilizați mai Întâi un strat de ruj, nu numai pot proteja mai bine buzele, dar face, de asemenea, ruj de culoare mai multe culori si uniform repartizate interior spre exterior.buzele și pielea tin strâns legate.Nu este ușor să se estompeze.

2. Fard de obraz colorat: Lumineaza tonul pielii și de a îmbunătăți forma fetei.A pus ușor pe fata, ca o prințesă zâmbet desigur, fard de obraz rumen, rumen și zâmbind frumusete colorate.

3. Bogat fard de ochi: Strălucitoare și ochi-prinderea: în primul rând, folosiți o perie fard de ușor să se aplice o cantitate mică de fard de ochi, se aplică cu atenție la poziția pleoapei, și atunci când veți deschide ochii, veți găsi că ochii tăi au un nou sentiment.

4. Răcoritoare pulberi respirabile: Uniformă non-aglutinare.Folosiți un puf de a aplica o cantitate mică de pulbere pentru copii tort, se aplică pudra pe fata, si se distribuie uniform pentru a da un efect natural.

5. 3-lac de unghii de culoare: Ingrijire pentru unghiile tale și dă-off-diamant strălucire.În primul rând se aplică de la mijlocul unghiei spre spate si apoi pe părțile laterale ale unghiei.După ce suprafața este ușor uscat, aplica un al doilea timp pentru a face culoare mai uniforma.

Caietul de sarcini:

Nume: Disney Congelate Pentru Copii Machiaj Jucarii

Material: non-toxic, solubil în apă

Culoare: ca imagine afișată

Dimensiune produs: despre 24.5*24.5*14.5 cm/9.65*9.65*5.71 în

Extins dimensiune: aproximativ 35cm/13.78 în

Dimensiune ambalare: 30*14.5*30cm/11.81*5.71*11.81 în

Ambalare: o singură cutie de culori

Lista de ambalare:

15 Culori * Fard De Pleoape

10 Culori * Blush

1 * Pudră De Tort

15 Culori * Luciu De Buze

2 * Geluri

3 Sticle * Pe Bază De Apă Lac De Unghii

1 * Degetul Divider

1 * Pila De Unghii

5 * Pensule De Machiaj

1 * Puf De Pulbere

1 * Gem Autocolant

5 * Mic Rujuri

Note:

După ce produsul este demontat, ține punga departe de copii și nu lăsați copiii să se joace.

Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3CM de a fi diferit.

Din cauza rezoluția, luminozitatea, contrastul, etc. de ecranul computerului, culoarea reală pot fi ușor diferite de la o imagine, sper că puteți înțelege.

Etichete: produse cosmetice de jucărie fete, machiaj congelate, disney princess, copii machiaj, frozen machiaj set, Coulomb, poopsie noroi jucarie surpriza, disney pluș, Frozen 2, accesorii cosmetice congelate

Intervalul De Vârstă 14 Ani Și Până
Avertizare NICI unul
Numărul De Model 20190921
Nume De Brand Disney
Tema Ocupații
Certificare China certificate (3C)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea