2020 Pretinde Joc Copilul Face Jucării Roz Set De Machiaj Prințesă De Coafură Simulare Plastic Jucărie Pentru Fete, Dressing Cosmetice

26.34lei

39.89lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Picătură de transport maritim: Suport calitate: de Înaltă Calitate A+++ de Vânzări: en-Gros și cu Amănuntul de Timp de pe piata: 2019 Vânzare Fierbinte Material: Mediu Sănătos și Material ABS.Non-toxic și fără gust.funcția: Simulare jucării și culori strălucitoare atrage atenția fetelor și de interes.Copiii se pot juca cu ei înșiși, părinții, prietenii sau păpuși.Observație: 1.Dimensiunea poate fi de 1-2cm de eroare. 2.Culoarea poate fi puțin diferit.

- Acceptam Alipay.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW

-vom trimite articol în Termen de 3 Zile de la plata verificate.

-Vă rugăm să completați în numele tău complet și adresa corectă, ne va livra elementul este derivat din informații.

-Dacă nu ați primit expedierea în termen de 50 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați ,Vom urmări shippment și de a lua înapoi la tine ASSP cu un răspuns.

- Scopul nostru este satisfactia clientului.

- Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv ne va ajuta să îmbunătăți produsele și serviciile noastre.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu noastre de produs și servicii.

- Vă rugăm să ne contactați IMEDIAT dacă nu sunt îndeplinite, Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: jucărie mobilier, salon de jucărie, de pluș, printesa belle machiaj set, uscător de jucărie, păr salon de jucărie, set de machiaj jucărie, jucarii copii machiaj, machiaj de printesa, copil machiaj

Numărul De Model Face Jucării
Tema Ocupații
Nume De Brand Hasbro
Certificare China certificate (3C)
Intervalul De Vârstă 2-4 Ani
Avertizare Nu pot mânca

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea