Fete Jucărie Roz Simulare Machiaj Cosmetice Pretinde Joc Set Frumusete Moda Jucarii De Plastic Casă De Joacă Pentru Copii Cadouri

72.47lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Simulare Machiaj Jucarii

* ABS plastic, în condiții de siguranță și non-toxice. * Toate jucăriile sunt modele, nu cosmetice. * Fard de pleoape, pudra, fard de obraz parte sunt realizate din burete dur, sclipici pleoape parte este alcătuită din greu card, și ruj inserați codul parte este alcătuită din alimente grad ciuguli silicon moale. * Toate au nici o vopsire efect.Nu doar aspectul este foarte simulat, dar touch este, de asemenea, foarte realist. * Dimensiune poate fi de 1-2cm de eroare.

* Copiilor le place să imite comportamentul adulților. * Curios despre adult machiaj este unul dintre ele. * Un set complet de înaltă simulare make-up jucării pentru a satisface curiozitatea copiilor în pansament. * Ia frumos împreună!Mai încrezător!

DIMENSIUNE

Notificare

*De obicei, pachetul va fi trimis în termen de 1-2 zile lucrătoare după plata. *Pachetul va fi trimis exact în conformitate cu informațiile de transport maritim este asigurat de către cumpărător.Vă rugăm să completați cu denumirea completă, adresa detaliată și corectă număr de contact. *Perioada de angajament pentru comanda este de 60 de zile.Dacă nu ați primit pachetul in termen de 60 de zile, vă rugăm să contactați serviciul clienți. *Datorită internațional de transport maritim ,de obicei,va dura 45 de zile lucrătoare,cândva va cateva zile de întârziere pentru vreme rea,grevă sau post întârziere. *Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul clienți.Vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.

Etichete: machiaj de jucărie, copilul machiaj set, imagic set de machiaj, disney set de machiaj, copil machiaj set, bază de machiaj set, copii machiaj set, set de machiaj jucărie, jessup set de machiaj, set de machiaj pentru copil

Tema Ocupații
Avertizare Nu pot mânca
Numărul De Model Fete Jucărie
Certificare China certificate (3C)
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea