Ultraviolete UV Sterilizator cu Lampa de Dezinfecție Sterilizator cu Lampa de Cuarț Lumină pentru Lumina de Acasă Bucatarie Dormitor Spital

15.69lei

20.65lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Handheld Ultraviolete UV Sterilizator UVC Bactericid Bec Lampa Ucide Virusul Dezinfecție Bactericid Cuarț Tub de Lumină pentru Acasă

Caracteristică:

Atâta timp cât ai pus UV rămânem la suprafață, puteți dezinfecta în aproximativ 20 de ani.

Ține microbii departe de copilul tau.

Mai convenabil de a organiza și de dezinfectat orice tip de textile și de suprafață din material plastic.

Un singur clic rămas bun de la virus și de a proteja sănătatea familiei.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Culoare: Alb

Dimensiune: 175x33mm/6.89x1.3intr

Descriere:

"Nu ozon", ca de 30 de ori de lumina soarelui, are capacitatea de puternică, poate lucra pentru pat, spațiu și obiect de suprafață, și nu are ozon dăunător zgomot. (Cald avertisment: dacă această lampă funcționează, ochilor și a pielii nu poate fi expus la ultraviolete!!!Trebuie să facem loc și stinge lumina înainte de aproape de ea.)

Mai sigur de a utiliza 3-viteza de sincronizare, de 10 metri de la distanță de control și 30 de ani întârziere de pornire pentru mai multă securitate.Preveni razele ultraviolete de a ajunge la oameni.Nu vă faceți griji despre radiații.

Dacă becul este aprins, nu este un miros special imediat, ceea ce înseamnă că a fost de lucru.Acest lucru special, mirosul vine de dăunătoare lucruri mici care arde prin razele ultraviolete, la fel ca la soare în timpul verii.

"De înaltă calitate, compact filtru de aer lampă" de înaltă puritate tub de sticlă de cuarț, mai durabile.ABS material ignifug, deschis de răcire, durată lungă de viață.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Sterilizator Cu Lampa

Etichete: sun uv sterilizare, sterilizatoare uvc, panou ultra violet, lampa uv, e27 uv, uv lampara, lampa led uv unghii, uv dezinfectat cutie, cristal de cuarț, dezinfectant uv cutie

Nume De Brand HOSPORT
Garanție Lămpile Cu Raze Ultraviolete
Numărul De Model Sterilizator Cu Lampa
Origine NC(de Origine)
Tensiune 6V
Certificare NICI unul
Flux Luminos Lămpile Cu Raze Ultraviolete
Medie de Viață (ore) Lămpile Cu Raze Ultraviolete

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea