Multifunctional Portabil Purificator de Aer T2 Portabil Purificator Aer UV-C LED Lampa Sterilizator cu Ozon Ionizator de Aer pentru Acasă Lampă Portabilă

83.08lei

117.02lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Q2 Multifunctional Portabil Purificator de Aer USB Reîncărcabilă UV-C Sterilizator cu Ozon Ionizator de Aer Deodorant Odorizant pentru Masina Acasa

Descriere:

Produsul este frumos și simplu în aparență.Poate fi sterilizat prin libera de ridicare lampă cu raze ultraviolete.Există o gaură de rotație la sfârșitul lampă.Acesta poate fi utilizat atunci când de mână sterilizator este deschis.Atunci când este închis și deschis, se poate respira aer proaspăt prin intermediul built-in internă mașină.Dimensiunea și volumul sunt conforme cu design ergonomic

Cu ajutorul convecție aer circulație, aerul poluat cu bacterii și viruși este aspirat în sterilizare depozit de jos, iar ADN-ul sau ARN structura moleculară în bacterii și viruși este purificată și dezinfectată de ioni negativi lampă cu ultraviolete, care rezultă în moartea celulele de creștere sau de regenerare a celulelor, astfel încât să se realizeze 99% sterilizare și dezinfectare efect.

Sterilizator UV

253.7 nm UV-C lumina este folosit pentru sterilizare.Lampa UV sursă utilizate pentru dezinfecție trebuie să fie capabil de a produce o sterilizare, lampa UV, cu o iradiere valoare de până la standardul național.

Atunci când tensiunea de dezinfecție lampa UV este de 3.7 V, umiditatea relativă a mediului este de 60%, iar temperatura este de 20 ° c, puterea de lampa UV este de 2,5 W, și intensitatea lampa UV nu ar trebui să fie mai mică de 70 μ w / cm 2. Speciale lampă cu ultraviolete este măsurată la utilizarea distanță.

Generator de ozon

Lungimea de undă de dezinfectare cu ozon este 185nm, fără orice alte materiale auxiliare si aditivi, care rezolvă problema de poluare secundară de reziduuri în dezinfectant dezinfecție, și elimină re curatenie dupa dezinfectare.În procesul de dezinfecție, ozon modulul dispozitiv produce o anumită cantitate de ozon.Într-un timp relativ mediu închis, are uniformă de difuzie, de bună incluziune și permeabilitate, atingerea obiectivului de toate-rotund, rapidă și eficientă de dezinfecție și sterilizare.În plus, datorită spectru larg de sterilizare, ea nu numai că poate ucide o varietate de microorganisme, cum ar fi reproducerea bacteriilor, spori, virusuri, fungi și protozoare, dar, de asemenea, distruge Botox Și toxine și Rickettsia, etc., dar, de asemenea, are un puternic funcția de eliminare mucegai, de pește, urât mirositoare și alte mirosuri.

Ionizator de aer

De purificare a aerului, ion negativ în sine are sarcină negativă, arătând negativ de energie electrică, atunci când ion negativ îndeplinește praf și alte particule din aer, pozitive și negative aduna, astfel încât să pot aduna praful și alte substanțe, crește greutatea de praf și așa mai departe, și să-l debarce pe teren.

Pentru a îmbunătăți somn, de anioni este un factor natural, care are un efect bun asupra îmbunătățirea somnului.Este o alegere ideală pentru oamenii de zi cu zi de îngrijire a sănătății pentru a îmbunătăți imunitatea lor și de auto-abilitatea de vindecare.

Caracteristică:

1. Efectul de sterilizare: 99.99%

2. Durată lungă de viață și o mare durabilitate

3. Eficient acarianul de control

4. Rafinat și mici, ușor de transportat

5. Aliaj de aluminiu de design industrial, puternic sentiment de știință și tehnologie

6. Domeniul de aplicare: mașini, dormitoare, dulapuri, camere de depozitare, bucatarii, bai si alte zone mici

Caietul de sarcini:

Model: T2

Tensiune de lucru: 3.7 V

Curent de intrare: 5V / 1A

Portul de încărcare: Micro USB

Capacitate baterie: 2000mAh

Putere: 10W

De încărcare: aproximativ 3 ore

Lampa UV putere: 2.5 W UV-C

De viață a bateriei: 3 ore

Aplicabile spațiu: 0-5m2

Culoare corp: Argintiu, Negru

Material: aliaj de aluminiu + ABS

Dimensiune: 185 * 68 * 68mm/7.28*2.68*2.68"

Operațiunea cheie:

1: Apăsați și mențineți apăsat butonul de lumină pentru 3 secunde și lumina roșie va clipi pentru a opri de ozon, ultraviolete sterilizator modul.

2: Apăsați O2 butonul pentru a porni ionizor modul.

3: indicator de Putere.

4: Micro USB interfață de încărcare

Metoda de utilizare:

1. Rotativ capacul superior poate fi ridicat pentru a efectua sterilizare și dezinfectare pentru eliminarea bacteriilor de la 10 la 20 de secunde.

2. Trage de mână dezinfectie cu UV a lămpii.Vă rugăm să lăsați iradierea zonă atunci când lampa este aprinsă; convenționale de iradiere este folosit pentru a elimina bacteriile fără sudură pentru sterilizare cu iradierii directe și ozon.

3. Ascuns de dezinfecție, aerul este inhalat de jos, dezinfectate de către sursa de lumină cu built-in lampă cu ultraviolete și aer proaspăt este de ieșire din partea de sus după anioni de purificare, ceea ce face aerul mai sigur si mai proaspat.

Atenție:

1. Timp lung de expunere la UV va provoca arsuri la ochii omului și a pielii; înainte de utilizare, confirmă faptul că oamenii și animalele în spațiul părăsească site-ul.

2. Vă rugăm să părăsiți zona de iradiere după lumina este pe, direct de iradiere este cel mai eficient mod de a elimina bacteriile.

3. Este sugerat că timpul de sterilizare ar trebui să fie mai mult de 20 de minute de fiecare dată, este mai bine să se miște mai mult de iradiere poziții în același spațiu.

4. După sterilizare, vă rugăm să aerisiți spațiu pentru a dispersa mirosul de gaze generate după sterilizare.

5. Înainte de utilizare multiple în perioadă de mai târziu, lampa tub poate fi șters cu ochelari cârpă sau cârpă specială, cu lungă durată efect de dezinfectare.

Etichete: iaz uv lampa uv germicide, fiul lampa, uvc, led uv purificator de aer, 405nm laser, ionizator de aer portabil, cura uv, 305nm led uv, uv aer conditionat, carprie tip c

Garanție /
Tip De Element Lămpile Cu Raze Ultraviolete
Caracteristici Purificator De Aer
Tensiune 6V
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Purificator De Aer
Flux Luminos /
Culoare Temperatura(K) /K
Efectul de sterilizare 99.99%
Medie de Viață (ore) /
Certificare NICI unul
Nume De Brand VKTECH

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea