Dezinfectarea LED-uri de Lumină ULTRAVIOLETĂ Lampă cu ultraviolete Germicide Tub 20/30/40/50cm Bactericid Irradiator USB 5V Sterilizator UV Light Bar pentru Dormitor

36.26lei

50.34lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit pentru a cumpara de Înaltă Calitate de Mână Matura Senzor UV cu LED-uri de Lumină Bar de Garanție pentru 2 ani!!!

Dezodorizare, de sterilizare, de dezinfectare, de asemenea, poate rupe în jos de particule fine din aer, reduce alergii, reduce fum și praf, și de a elimina gust interior: țigări au mirosuri, mucegai ...atât timp Cât produsul nu este făcut de om deteriorat, trimite-l înapoi.Vom verifica și să verifice dacă e natural deteriorat.Produsul nostru are doi ani de garanție.

Notă : razele UVC sunt nocive pentru ochi și pentru piele, astfel încât atunci când lampa este aprinsă, nu te uita direct la lampă.Când luminile sunt de lucru, oameni / animale / plante trebuie să părăsească camera.

Sfaturi : în bara De lumină este automat pornit și oprit de mâna matura senzor.Stai mai mult de 1 secundă în fața de inductie, sonda, puteți regla luminozitatea.

Caietul de sarcini:

* Nume produs: de Mână Matura Senzor UV cu LED-uri de Lumină Bar

* Tensiune de alimentare: DC 5V

* Estompat: Da

* Tip LED: SMD 2835

* Lungime: 20cm / 30cm / 40cm / 50cm

* Utilizare: cu 3M adeziv puternic de hârtie pe partea din spate, acesta poate fi ușor lipite

* Alimentare: USB Alimentat

Caracteristică: *Folosit pentru mai mult de 1 oră , se poate ucide în mod eficient de 99,99% de E. coli, Proteus, Staphylococcus aureus, Staphylococcus aureus și Bacillus subtilis. *Ucide acarienii de praf: a face paturi, canapele, paturi, perne, prosoape și nu mai face pielea mâncărime și roșu. *Ucide bacterii, bacterii: ucide mucegai, gripa, ciupercă, E. coli, etc. *Elimina mirosurile de: Elimina mirosuri de nesuportat de coșuri de gunoi, toalete, bucătării, frigidere, dulapuri, dulapuri pantofi, depozite, etc. *Puternic bactericid lampă, utilizate pe scară largă în case, spitale, magazine, scoli, restaurante ...

Pachet:

1 x Mână Matura Senzor UV cu LED-uri de Lumină Bar

Feedback-ul:

1. Succesul nostru depinde de satisaction, prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Multumesc!!!

3. Dacă vă satisface, vă rugăm să ne lăsați feedback pozitiv de cinci stele; dacă nu te satisface, vă rugăm să ne contactați înainte de a ne da orice neutru, feedback-ul negativ sau dispută deschisă, noi va oferim cele mai bune noastre de serviciu până când vă satisface.

Etichete: lampa uv, uv flash de lumină 365nm, superior led, aquarel vopsea, led uvc 265 nm, 120fps webcam, 305nm led uv, lampa uvc, usb uvc, uvc bactericid lampă portabilă

Tipul De Bază Interfata USB
Cerere Dormitor, living, bucatarie, spital, etc.
Flux Luminos 1000-1999 Lumeni
Tip De Element Lămpile Cu Raze Ultraviolete
Profesionale led de economisire a energiei de iluminat Da
Producerea loc China
Perioada De Garanție 2 Ani Garanție
Caracteristici Mâna Matura Senzor
Medie de Viață (ore) 50000hours
Nume De Brand CanLing
Garanție 2 Ani Garanție
Tensiune 6V
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Mâna Matura Senzor LED-uri UV Light Bar
Lungime 20CM/30CM/40CM/50CM
Certificare VDE
Culoare Temperatura(K) 3000K

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea