150W E27 LED Fan Garaj Bec 6500K 20000LM 85-265V 2835Led de Înaltă Bay Lampă de Tavan Super Luminoase de Iluminat Industrial Atelier

21.47lei

33.57lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

{personalizate}

Caracteristici:

- Material de calitate: Se adoptă de înaltă transmisie PC abajur, care este lumina în luminozitate, moale în lumină, stabil și durabil.

- Reglabil Unghi de iluminare: Fiecare unitate de iluminare poate fi ajustat în funcție de 90 de grade, astfel încât unghi de iluminare și zonă pot fi ajustate la cerere.Acest lucru permite mai multă lumină eficiente pentru a ajunge la zona de lucru, și, astfel, la o iluminare de mare eficiență de becuri cu LED-uri poate fi atins.

- De Economisire a energiei & durată Lungă de Viață: Cu 140 de înaltă calitate 2835LEDs,eficiente energetic.Indicele de redare a culorilor este mai mare decât 80, care restabilește adevărata culoare a obiectelor; lumină slabă degradare și durată lungă de viață.

- La nivel de Aplicare: Folosit ca garaj de lumină LED-uri, de scăzute/ridicate, lumini plafon, lumini de lucru LED sau becuri cu LED-uri.O mare alternativă la tradiționale lămpi fluorescente pentru garaje, subsoluri, magazine, ateliere, public și petreceri, camere de recreere, depozite, hambare, camere de echipamente industriale și alte spații de lucru cu suprafață mare de iluminare.

- Usor de instalat: E27 lampă titularului, și este ușor de instalat; fără orice instrumente, cabluri și electrician profesionist.

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare: 85-265V sau 165-265V

Putere:150W

Soclu: E27

Sursă de lumină: 140Pcs 2835LEDs

Temperatura de culoare: Alb Rece 6500K

Flux luminos: 4800LM

Unghi Reglabil: Da

Material Corp: Plastic

Dimensiunea Deschis: Aprox. 40*10 CM

Pliere-Dimensiune: Aprox. 12*15 CM

Siguranta In Exploatare:

- Nu-estompat: nu utilizați cu lumină de control dispozitive, switch-uri electronice, de la distanță dispozitive de control sau indicator de switch-uri de lumină.

- Doar pentru utilizarea în interior: suportul De lampă nu ar putea fi rezistent la apa, vă rugăm să folosiți-l într-un loc uscat și temperatura normală a mediului.Vă rugăm să nu instalați-l într-un închis lampă.

- Nu-l elimina și de a modifica această lumină.

- Nu priviți lumina strânsă și lungă perioadă de timp pentru a proteja ochii împotriva rănit de lumină excesivă.

Pachetul Inclus:

1x LED-uri Lampa de Garaj

Etichete: bec ventilator, nava din polonia, lamparas techo, instrument de atelier, 3d dragon lampa, bec led, led, tin lumini plafon, corp de iluminat exterieure, tip led

Nume De Brand becornce
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Corpul Material ABS
Certificare NICI unul
Caracteristici 20000lm
Origine NC(de Origine)
Utilizare Industriale
Sursa De Alimentare AC
Este De Becuri Incluse Da
Tipul De Bază E27
Putere
Tensiune
Numărul De Model LED Lampa de Garaj

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea